Assassin’s Creed Origins ne zaman çıkacak?

Assassins Creed collection Ubisoft troll

Yeni Assassin’s Creed oyunu hakkındaki ilk bilgiler gelmeye başladı. İşte Assassin’s Creed Origins çıkış tarihi ve oyun hakkındaki diğer detaylar.

Bilindiği üzere Ubisoft, geçtiğimiz yıl yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkarmadı. Geliştirici ekip yıllardır aralıksız devam eden serinin biraz dinlenmesi gerektiğini belirterek, 2016 yılında yeni bir Assassin’s Creed oyununun çıkmayacağını zaten açık bir şekilde ifade etmişti. Dolayısıyla bu durum oyun severler için pek de sürpriz olmadı.

Kısa süre önce ortaya atılan iddialarda yeni Assassin’s Creed oyununun, Assassin’s Creed Empire olacağına dair bazı bilgiler sızdırılmıştı. Fakat bu bilgiler geçtiğimiz gün wwg.com isimli oyun mecrası tarafından yalanlandı.

Mecranın kendi kaynaklarına dayandırarak yayınladığı haberde, yeni Assassin’s Creed oyunun Empire değil Origins ismini taşıyacağı iddia edildi. Wwg.com Assassin’s Creed Origins hakkında bazı ek bilgiler de verdi.

Mecraya göre Assassin’s Creed Origins, eski Mısır’da geçecek. Oyun bizleri muhtemelen firavunların hüküm sürdüğü eski Mısır uygarlıklarına götürecek. İlk suikastçı topluluğunun hikayesine odaklanacak olan yapım, şimdiye kadar ki en büyük Assassin’s Creed haritasına da sahip olacak.

Serinin açık dünya temasına sadık kalacak olan Assassin’s Creed Origins’te, Black Flag ve Rogue oyunlarında olduğu gibi deniz savaşlarının da olması bekleniyor. Hatta bu sayede Mısır dışındaki başka ülkelere seyahat edebilmemiz de muhtemel. Kim bilir belki yolumuz Anadolu’ya da düşebilir.

Assassin’s Creed Origins hakkında şu an için sızdırılmış başka bir bilgi bulunmuyor. Ubisoft’un serinin yeni oyununu E3 2017’de duyurmasına kesin gözüyle bakılıyor.