Assassin’s Creed Shadows’tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Assassin's Creed Shadows

Heyecanla beklenen Assassin’s Creed Shadows’tan 13 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Seri bu yeni oyunla Feodal Japonya’ya gidiyor.

Bu hafta oyun dünyası için önemli etkinlikler üst üste geldi. Oyun dünyasında haftaya damga vuran Xbox Games Showcase’ten kısa bir süre sonra da Ubisoft’un Forward etkinliği gerçekleşti. Hatırlarsanız Xbox Games Showcase sırasında Assassin’s Creed Shadows’tan yeni bir fragman yayınlanmıştı. Ubisoft Forward ise çıtayı daha da yukarı çıkardı. Ubisoft, heyecanla beklenen oyundan 13 dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.

Ekim ayında çıkan Assassin’s Creed Mirage ile birlikte seriyi köklerine döndüren ve oyunseverlere çok daha küçük ölçekli bir oyun sunan Ubisoft, Shadows’ta ise son yıllarda çıkan oyunlara daha yakın bir deneyim sunacak. Shadows, Valhalla ve Odyssey gibi açık dünyada geçen devasa bir oyun olacak.

Geçtiğimiz yıl çıkan Assassin’s Creed Mirage’ın aksine çok daha büyük bir oyun olacak olan Assassin’s Creed Shadows, Feodal Japonya’da geçiyor. Shadows’ta oynanabilir iki karakter bulunuyor. Bunlardan ilki bir samuray; Diğeri ise bir shinobi, yani ninja. Oyuncular Odyssey’de olduğu gibi bu iki karakterden birini seçip onunla oynamak zorunda olmayacak. Bunun yerine oyun sırasında iki arasında geçiş yapabilecek.

Feodol Japonya, serinin hayranlarının Assassin’s Creed serisinde uzun süredir görmek istediği bir dönemdi. Bu yüzden yeni Assassin’s Creed oyunu büyük heyecanla bekleniyor. Oyunun bu heyecanın hakkını verip veremeyeceğini çıktığında göreceğiz ama şu ana kadar yayınlanan fragmanlar oldukça umut verici.

Heyecanla beklenen Assassin’s Creed Shadows, 15 Kasım 2024’te oyunseverlerle buluşacak. Oyun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e geliyor.

Assassins Creed Shadows 3

Apple Intelligence, ChatGPT’den Güç Alacak