Assassin’s Creed Mirage’a benzeyen yeni oyunlar yolda

Ubisoft, 'Assassin's Creed Mirage'ı duyurdu

Assassin’s Creed Mirage’a benzeyen yeni oyunlar geliyor. Ubisoft, Mirage’ı yapan stüdyoyu yeni Assassin’s Creed oyunları geliştirmesi için görevlendirdi.

Bu yılın en heyecanla beklenen oyunlarından olan Assassin’s Creed Mirage, 5 Ekim’de oyunseverlerle buluştu. PlayStation 4, PlayStaiton 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulan Mirage, oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Assassin’s Creed serisini köklerine geri döndüren oyun, gördüğü bu yoğun ilgi sayesinde oldukça iyi bir çıkış yaptı. Ubisoft tarafından paylaşılan veriler, Assassin’s Creed Mirage’ın serinin başarılı oyunları arasına adını yazdıracağını gösteriyor.

Assassin’s Creed Mirage’ın yakaladığı bu başarı, Ubisoft’u bu tarz daha fazla oyun yapmaya itmiş gibi görünüyor. Bir yandan Assassin’s Creed Origins ve Valhalla gibi açık dünyada geçen, daha büyük Assassin’s Creed oyunları yapmaya devam eden Ubisoft, bir yandan da Mirage benzeri yeni Assassin’s Creed oyunları yapmak için harekete geçti. Ubisoft bunun için de Mirage’ı geliştiren stüdyo olan Ubisoft Bordeaux’yu görevlendirdi.

Assassin's Creed Mirage

Oyun dünyasında tanınmış yazarlardan biri olan Rik Godwin, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak Ubisoft Bordeaux ekibine katıldığını, burada Assassin’s Creed serisi için yeni bir şeyler yazacağını açıkladı. Hatırlarsanız Ubisoft Bordeaux daha önce bir açıklama yaparak Assassin’s Creed Mirage için herhangi bir DLC çıkarmayacaklarını duyurmuştu. Bu da Godwin’in üzerinde çalışacağı Assassin’s Creed projesinin yeni bir oyun olacağı anlamına geliyor.

Call of Duty serisinde sırada yeni Black Ops oyunu var