Akaryakıtta zam ve indirim bir arada

benzin

Borsaya dönen akaryakıt fiyatlarında güncel tablo belli oldu. Edinilen bilgilere göre sürücüler bu gece hem zammı hem de indirimi görecek.

Akaryakıtta zam ve indirim bir arada. Akaryakıt fiyatları, aynı döviz kurunda olduğu gibi müthiş bir oynaklık içerisine girmiş vaziyette. Henüz önceki gün motorine 79 kuruşluk zam haberi konuşulmuş, daha sonrasında ise bunun iptal edildiği ifade edilmişti.

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Bundan sadece iki gün sonra yani bugün ise motorin cephesinde yeni bir zam haberi daha gündeme geldi. Sektöre yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre motorine bu gece yarısından itibaren 76 kuruşluk bir zammın gelmesi bekleniyor. Bu zammın pompa fiyatlarına yansıyacağını da belirtmeden geçmeyelim.

benzin 1

Akaryakıtta zam ve indirim bir arada

Motorin cephesinde bu gelişmeler yaşanırken benzinde ise rüzgar tam tersi yönden esiyor. Ortaya çıkan detaylara göre bu gece yarısından itibaren benzine zam değil, indirim gelmesi bekleniyor. Üstelik bu indirim 83 kuruş seviyesinde ve bu da kullanıcıların depolarını çok daha ucuza doldurması anlamına geliyor. Peki ama yapılması muhtemel bu zam ve indirimlerin sonrasında üç büyük şehrimizdeki yakıt fiyatları nasıl şekillenmiş olacak? Gelen güncellemeler neticesinde ortaya çıkacak olan fiyat tablosunu hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

benzin

  • İstanbul:

Motorin: 23,96 TL

Benzin: 20,34 TL

  • Ankara:

Motorin: 24,05 TL

Benzin: 20,47 TL

  • İzmir:

Motorin: 24,06 TL

Benzin: 20,44 TL

vivo katlanabilir telefon eylül ayında geliyor