Akaryakıt zamları geri dönüyor! İşte yeni fiyatlar

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Türkiye’deki yakıt fiyatları günden güne değişkenlik gösteriyor. Sıradaki haber ise bahar havasının yerini yeniden kara bulutlara bırakacağı yönünde.

Akaryakıt zamları geri dönüyor! İşte yeni fiyatlar. Türkiye’de araba satın almak kadar artık o arabaya binmek de zor hale geldi. Son yıllarda motorin ve benzine yapılan üst üste zamlar, tüketicileri zor durumlara soktu. Hatta zaman zaman bu zamların İstanbul trafiğini rahatlattığını bile gördük.

benzin

Ancak son birkaç haftalık süreç içerisinde zamdan çok yakıt fiyatlarında üst üste indirimlerin yapıldığını gördük. Fakat benzin ve motorinde yaşanan bu bahar havası, öyle görünüyor ki yerini kara bulutlara bırakacak. Zira sektöre yakın kaynaklardan elde edilen veriler, yakıt fiyatlarına yarın yeni bir zammın yapılacağını bizlere söylüyor.

Benzin istasyonlarında kartı hırsızlığı1

Akaryakıt zamları geri dönüyor! İşte yeni fiyatlar

Peki ama motorin ve benzine ne kadar zam gelecek? Başka bir deyişle motorin ve benzinin yeni fiyatı ne olacak? Bu sorunun yanıtını net olarak yarın öğreniyor olacağız ancak şimdiden sızdırılan bilgiler de var. Bu bilgilere göre motorin yarından itibaren 69 kuruş, benzin ise 56 kuruş zamlanacak. Zamlardan sonra motorin ve benzin fiyatlarının üç büyük ilimize göre dağılımlarının aşağıdaki gibi olacağını söyleyebiliriz.

benzin 1

Benzin

İstanbul: 19,22 TL

İzmir: 19,34 TL

Ankara: 19,35 TL

Motorin

İstanbul: 25,16 TL

İzmir: 25,30 TL

Ankara: 25,27 TL

LPG’de indirim bekleniyor!

Bakalım akaryakıt zamları ne kadar devam edecek? Yarın için ortaya çıkan tek olumlu haber ise otogaz cephesinde. Buna göre yarın LPG’ye 41 kuruşluk indirim gelmiş olacak.

En çok dinlenen Spotify şarkıları açıklandı