vivo katlanabilir telefon eylül ayında geliyor

vivo x fold s

Bir süredir gündemde olan vivo katlanabilir telefon eylül ayında geliyor. Telefonun vivo X Fold S adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta katlanabilir akıllı telefonlar için oldukça yoğun geçti. Şu anda bu alana öncülük eden Samsung, yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’ü resmi olarak tanıttı. Samsung’un hemen ardından Xiaomi ve Motorola da kendi katlanabilir telefonlarını tanıtınca, 2022 katlanabilir telefonlar için oldukça verimli bir yıla dönüştü. Görünen o ki bu yıl çıkan katlanabilir telefonların sayısı, önümüzdeki aylarda daha da artacak. Çünkü vivo da kendi katlanabilir telefonunu yıl bitmeden kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

İlk katlanabilir telefonu vivo X Fold’u nisan ayında piyasaya süren Çinli telefon üreticisi, yeni katlanabilir telefonunu ise eylül ayında satışa sunacak. Telefonun eylül ayında piyasaya sürüleceği bilgisini paylaşan Digital Chat Station’a göre yeni vivo katlanabilir telefonun adı vivo X Fold S olacak.

vivo katlanabilir telefon

vivo katlanabilir telefon, Çinli telefon üreticisinin yıl bitmeden piyasaya süreceği tek telefon değil. Şirketin alt markası olan iQOO’nun yeni telefonu iQOO Z6 çok yakında raflardaki yerini alacak. Onu iQOO Neo 7 takip edecek. Ayrıca vivo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonu X90’un da yıl bitmeden çıkması bekleniyor.

vivo X Fold S’in teknik özellikleri hakkında şu anda elimizde bir bilgi olmasa da çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte bu konuda ilk bilgiler de ortaya çıkacaktır.

Samsung akıllı telefon satışlarından beklentisini düşürdü