Benzin ve motorine yeni zam iddiası

en ucuz benzinli

EPGİS tarafından paylaşılan bilgiye göre bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde benzine ve motorine yeni bir zam daha geliyor.

Benzin ve motorine yeni zam iddiası. Bildiğiniz gibi daha dün motorine 66 kuruşluk zam yapılmıştı. Biz daha bu haberi hazmetmeye çalışırken EPGİS tarafından yapılan açıklama ile sarsıldık. Buna göre bu geceden geçerli olmak üzere bu sefer hem benzine hem de motorine zam geliyor. Gelen zam oranları da hayli yüksek düzeyde. İşte detaylar!

Benzin ve motorine yeni zam iddiası

Akaryakıt fiyatları sınırları zorluyor. Dün gelen zam sonrasında motorin fiyatları 10 lirayı aşmıştı. Bugün gelecek olan yeni zam ile beraber benzin fiyatları da aynı şekilde 10 lirayı aşmış olacak. Sadece benzine değil, motorine de yeni zam yolda.

Benzin fiyatlarına bir zam daha

EPGİS tarafından paylaşılan detaylara göre benzine 77 kuruş, motorine ise 31 kuruşluk zam bu geceden itibaren geçerli olacak şekilde pompa fiyatlarına yansıtılacak. Böylece benzinin litre fiyatı Ankara’da 10,41 lira, İstanbul’da 10,36 lira ve İzmir’de 10,43 lira olacak. Motorin fiyatları ise Ankara’da 10,38 lira İstanbul’da 10,32 lira ve İzmir’de 10,40 lira olacak. Peki ama akaryakıt fiyatlarında neden her gün yeni bir zam ile karşı karşıya kalıyoruz?

Akaryakıt fiyatlarının artışındaki temel neden aslında TL’nin değer kaybediyor oluşu. Doların sürekli olarak yerli paramız karşısında değer kazanıyor oluşu neticesinde bu durum direkt olarak akaryakıt fiyatlarına yansıyor. Dolayısıyla dolar daha da artarsa benzin ve motorine zam haberlerini daha çok duyacağız gibi görünüyor. Umarız bir an önce zamların yerini indirimler alır ve biz de daha müjdeli haberleri sizlerle paylaşma fırsatı buluruz.

Cinsel isteği artırıcı haplar Alzheimer hastalığının çaresi olabilir