Akaryakıta bir zam daha!

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Son günlerde yaşanan fiyat artışları ve hayat pahalılığı herkesi bunaltmış durumda ancak zamların ardı arkası kesilmiyor ne yazık ki.

Akaryakıta bir zam daha! Son dakika haberine göre LPG’ye zam geldi. Yapılan zamlar pek çok vatandaşın tepkisini çekmeye devam etse de yapılan son açıklama ile akaryakıtta yeni bir zam bizleri bekliyor. Peki yapılan zammın miktarı ne kadar? Ne zamandan itibaren geçerli olacak?

4 Şubat’tan itibaren geçerli olmak üzere LPG oto gazın litre fiyatında 40 kuruş artış oldu. Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine de zam gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzinin litre fiyatına 39 kuruş, motorinin ise 32 kuruş artış yapıldığını duyurmuştu. Geçtiğimiz saatlerde EPGİS tarafından yapılan yeni bir açıklamayla akaryakıt ürünlerinden birine daha zam geldi.

benzin

Akaryakıta bir zam daha!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası LPG’ye yapılan zammı resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. EPGİS’in resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine yapılan zammın ardından bu sefer de LPG’ye zam yapılacağı duyuruldu.

LPG otogaz litre fiyatına 40 kuruş zam yapıldığını ifade eden EPGİS bu fiyat artışının 04.02.2022 tarihinden itibaren geçerli olacağını belirtti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, LPG’ye yapılacak olan 40 kuruşluk zammın pompa fiyatlarına da yansıyacağını resmi Twitter hesabından paylaştığı açıklamasında duyurdu.

Steam Deck’den haber var! Desteklenen oyun sayısı açıklandı