WhatsApp masaüstü sürümü için yeni gelişme

WhatsApp son görülme

Dünyanın en çok kullanılan internet tabanlı anlık iletişim servisi WhatsApp, artık tam sürüm olarak Microsoft Store’daki yerini aldı.

WhatsApp masaüstü sürümü için yeni gelişme. WhatsApp, dünyanın en popüler internet tabanlı anlık iletişim servisi olma özelliğini koruyor. Dünya genelindeki kullanıcı sayısına baktığımız zaman, 1,5 milyarın üzerinde bir kullanıcı kitlesine ulaşan bu servis, son hamlesiyle yeni bir dönemin de habercisi oldu.

WhatsApp yakında çevrimiçi durumunuzu gizlemenize izin verebilir

Bilindiği üzere bu uygulama, telefona entegre şekilde çalışan ve asıl platformu mobil cihazlar olan bir servisti. Her ne kadar Amerikalı teknoloji devi tarafından son zamanlarda bu konuda önemli güncellemeler ile birçok yeni özellik getirilmiş olsa da, yine de WhatsApp’a bilgisayardan girebilmek için bir internet tarayıcısına girmek ve oradan da bilgisayar ile telefondaki uygulamayı eşleştirmek gerekiyordu. Ancak WhatsApp’tan yapılan açıklamaya göre artık masaüstü bilgisayarlar için de servis edilmiş bir tam sürüm mevcut.

WhatsApp, yeni gizlilik kontrolleri ekliyor

WhatsApp masaüstü sürümü için yeni gelişme

Düne kadar beta sürümü şeklinde mağazada bulunan WhatsApp uygulaması, artık kararlı tam sürüme terfi etti. Bunun anlamı bugünden itibaren masaüstü bilgisayar kullanıcıları da, tıpkı diğer programlar gibi WhatsApp’ı da Microsoft Store’dan indirip bilgisayarlarına kurabilecek ve herhangi bir tarayıcıya ihtiyaç duymadan doğrudan WhatsApp’ı kullanmaya başlayabilecekler.

WhatsApp başkanı iPad uygulaması hakkında konuştu!

Üstelik şirketten yapılan açıklamaya göre, WhatsApp’ın masaüstü sürümünü kullanabilmek için akıllı telefonunuzun çevrimiçi olmasına da gerek yok. Telefonunuz kapalı olsa bile, bilgisayarınızdan WhatsApp’ı kullanmaya devam edebilecek ve mesajlarınızın telefonunuzla eşitlenmesini uygulamanın kurulu olduğu bilgisayarınız üzerinden yapmaya devam edebileceksiniz.

Oppo katlanabilir ekranlı telefon sektöründe de iddialı