Motorine yeni zam geliyor benzin zammı ise yolda

benzinli

Araç sürücüleri için kabus dolu günler geri gelmişe benziyor. İşte motorin için bu geceden itibaren geçerli olacağı iddia edilen yeni zam miktarı.

Motorine yeni zam geliyor benzin zammı ise yolda. Kimse 2021 yılının kolay geçtiğini söyleyemez ancak 2022 yılı şu zamana kadar fiyat artışları konusunda geçtiğimiz yıla rahmet okutmaya devam ediyor. Bu konuda en çok konuşulan isimlerin başında gelen akaryakıt fiyatları bir dönem tarihi seviyelere çıkarken, daha sonra bir düşüş trendi yaşamış ve araç sürücüleri bu düşüşün devam edeceğine inanmaya başlamıştı.

Benzin fiyatlarına bir zam daha

Ancak üst üste iki defa gelen motorin zamları, araç sürücülerinin heveslerini kursaklarında bırakırken, bu gece bu zamlara bir yenisi daha eklenebilir.

en ucuz benzinli

Motorine yeni zam geliyor benzin zammı ise yolda

Akaryakıt sektörüne yakın kaynaklardan gelen iddialara göre, motorin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruşluk zam gelecek. Çok değil henüz dün motorin fiyatlarının 77 kuruş zamlandığı düşünüldüğünde, yeni zamla birlikte dizel araç kullanıcıları son 3 gün içerisinde bir litre motorin için yaklaşık 2 lira daha fazla ödeyecek demektir.

benzinli

Öte yandan her ne kadar motorine 77 kuruşluk zam geldiğinde, benzine neredeyse 1 liraya yakın indirim uygulanmış olsa da, Merkez Bankası’nın son aldığı faiz indirimi kararı sonrası zaten uzun bir süredir 18 lirayı zorlayan ancak bir türlü bu sınırı geçemeyen doların bir anda 18.10 lira seviyelerine çıkması, benzin fiyatlarının da zamlanacağı beklentisinin doğmasına neden oldu.

Snap, selfie drone Pixy’yi çıkışından dört ay sonra rafa kaldırdı