AirPods Pro 2 ve AirPods Max bu sonbaharda yeni renklerle gelecek

h4

Apple’ın AirPods serisi altındaki ses ürünleri serisi , büyük ölçüde başarılı oldu ve milyarlarca gelir elde etti. Şirket şimdi önümüzdeki aylarda yeni nesil ürünleri AirPods Pro 2 ve AirPods Max’u piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Apple AirPods Pro 2 bir süredir gündemde ve geçen yıl resmiyet kazanması bekleniyordu, ancak TWS kulaklıkların söylentileri o zaman için gerçekleşmemişti. Bloomberg’den Mark Gurman’ın Power On haber bülteninde yer alan yeni bir raporu , bu yılın sonbaharında lansmanına işaret ediyor.

Daha önce, yeni nesil Apple AirPods Pro’nun bu yılın ikinci yarısında, yani H2 2022’de piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Kulaklıkların piyasaya sürülmesi için artık daha dar bir zaman dilimi var.

Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

Rapor ayrıca, AirPods Pro 2 ile birlikte şirketin yenilenmiş bir tasarıma ve yeni renk seçeneklerine sahip yeni bir AirPods Max kulaklık piyasaya süreceğini de ekliyor.

AirPods Pro’nun orijinal modellerinin de 2019 sonbaharında piyasaya sürüldüğü göz önüne alındığında, sonbaharın lansman zaman çizelgesi anlamlıdır. Yaklaşık üç yıl olduğu için kullanıcılar yükseltme yapmak istemiyor ve orijinal modelin bazı alıcıları karşı karşıya kalabilir.

Kulaklıklara gelince, Apple Watch ile birlikte fitness izleme yetenekleri için hareket sensörleri ile birlikte gelmeleri bekleniyor. Kulaklıkların altına düşen gövdeleri ortadan kaldıran yenilenmiş bir tasarıma sahip olacak.

Ayrıca, aktif gürültü iptali ve daha fazla iyileştirme gibi sesle ilgili gelişmiş işlevler getiren ve pil ömrünün artmasını sağlayan yükseltilmiş bir çip tarafından desteklenmesi bekleniyor. Apple Lossless Audio Codec (ALAC) desteği olabilir ve bu olursa, Cupertino tabanlı teknoloji devinin kayıpsız sesi destekleyen ilk TWS kulaklıkları olacaktır.

S Pen ve 15W şarjlı Galaxy Tab S6 Lite Yeni Varyantı görüldü