S Pen ve 15W şarjlı Galaxy Tab S6 Lite Yeni Varyantı görüldü

t6

Samsung, iki yıl önce Galaxy Tab S6 Lite’ı piyasaya sürerken, şirketin aynı seri altında daha yeni modeller üzerinde çalıştığını geçtiğimiz günlerde bildirmiştik. Şimdi, başka bir yeni sertifika listesi bazı özelliklerini onayladı.

Farkında olmayanlar için, bu hafta başlarında çeşitli sertifika web sitelerinde Galaxy Tab S6 Lite’ın yeni sürümünün görüldüğünü bildirmiştik. Şimdi, aynı tablet FCC veritabanında tespit edilmiş olabilir. Daha önce Bluetooth SIG’de iki farklı model tespit edilmişti ve bunlardan biri FCC’de listelenmişti. Bu varyant, SM-P613 model numarasını taşır ve liste, çift bantlı Wi-Fi desteğine sahip olduğunu doğruluyor.Galaxy Tab S6 Lite

FCC sertifikasyon web sitesi tarafından onaylanan bir başka husus da S Pen desteğidir. Güney Koreli teknoloji devinin yaklaşmakta olan tableti de görünüşe göre 15W şarj hızıyla gelecek. Ne yazık ki, bu web sitesinde bulunan tüm bilgilerdi. Bununla birlikte, bazı olası özelliklerine işaret eden bazı önceki raporlarımız var. İlk raporumuza göre, Samsung Galaxy Tab S6 Lite, 5G özellikli bir Qualcomm işlemci tarafından desteklenecek.

t9

Bu çipin model numarası, bir Adreno 618 GPU ile eşleştirilmiş Snapdragon 720G olduğunu ortaya çıkardı. Ayrıca tabletin kutudan Android 12 ile çıkması ve 4 GB RAM’e sahip olması bekleniyor. Şu an itibariyle, tabletler için destek sayfaları kısmi olarak yayında, bu nedenle kısa bir süre sonra resmi bir duyurunun yapılmasını bekleyebiliriz.

Galaxy Watch 4 güncellemesi detayları belli oldu