EA ücretsiz Yüzüklerin Efendisi oyununu duyurdu

lord of the rings

Electronic Arts, yeni ücretsiz mobil oyunu The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth’ü duyurdu. Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu bu yaz çıkacak.

J.R.R. Tolkien’ın efsanevi serisi Yüzüklerin Efendisi, ya da orijinal adıyla The Lord of the Rings, bu yıl gündemimizi epey meşgul edecek gibi duruyor. Bir yandan Amazon tarafından çekilen The Rings of Power dizisi için bekleyiş sürerken, bir yandan da bu evrende geçen yeni projeler için ilk adımlar atılıyor. Orta Dünya’da geçen bu projelere son eklenen yapım, Electronic Arts tarafından geliştirilen mobil oyun oldu.

Electronic Arts ve Middle-earth Enterprises, yeni ücretsiz mobil oyunları The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth’ü duyurdu.

Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi dünyasında geçen bu yeni rol yapma oyunu, serinin hayranlarına bu dünyayı daha önce görülmemiş bir şekilde deneyimlemeye davet ediyor. Hem The Lord of the Rings hem de The Hobbit serisinden tanıdık karakterleri barındıracak olan oyunda hem strateji hem de sosyal yaşam unsurları olacak.

Oyun hakkında şimdilik bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak bu ücretsiz mobil oyunu oynamak için internet bağlantısının zorunlu olacağı ve oyun içi ücretli alışverişin de olacağı belirtiliyor.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth için şimdilik net bir çıkış tarihi açıklanmadı. Ancak oyunun herkese açık beta sürümünün bu yaz yayınlanması bekleniyor. Oyunun son halinin ne zaman çıkacağı bilinmese de bu yılın içinde gelme ihtimali bulunuyor.

iPhone 14 Max özellikleri sızdırıldı