AirPods Pro 3’ten Yeni Detaylar Var

AirPods Pro

iPhone 16 lansmanında tanıtılması beklenen AirPods 4 hakkında pek çok dedikodu ortalıkta dolanırken, AirPods Pro 3 hakkında dikkat çekici bir rapor yayınlandı. Şu raporun içeriğine birlikte bakalım.

Daha önce birçok sızıntıyı paylaşan Kosutami nickli kaynak, AirPods Pro 3‘ün yaklaşık iki yıl önce piyasaya sürülen AirPods Pro 2’ye kıyasla çok daha iyi aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacağını iddia etti. Fakat Kosutami daha fazla spesifik ayrıntı vermedi. Apple da AirPods Pro 2’nin orijinal AirPods Pro’ya göre iki kata kadar aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olduğunu açıklamıştı. Bu durumu temel alırsak AirPods Pro 3’ün daha gelişmiş olması şaşırtıcı değil.

Apple’ın 9 Eylül’de düzenleneceği etkinlikte iki farklı AirPods 4 modeli duyuracağı söyleniyor. Kosutami, AirPods Pro 3’ün de ‘yakında’ geleceğini iddia etti. Fakat güvenilir kaynaklardan biri olan Mark Gurman daha önce yaptığı açıklamada Apple’ın yeni AirPods Pro’yu 2025’ten önce piyasaya sürmeyeceğini söylemişti. Gurman’ın dediğini göz önüne alırsak Kosutami’nin iddiasının ne kadar doğru olup olmadığı belirsiz kalıyor. AirPods Max’in de USB-C portuna sahip yeni modelinin tanıtılacağı rivayet ediliyor.

airpods pro 3

Merakla beklenen etkinliğin assolisti tabii ki iPhone 16 serisi olacak. Yeni iPhone’lar donanımsal yükseltmeler dışında asıl yapay zeka özellikleriyle ön plana çıkacak. Eski iPhone’lardan sadece iPhone 15 Pro ve Pro Max’te yapay zeka desteği olacak. Bunun sebebi işlemci ve 8 GB’lık RAM’den kaynaklanıyor. Daha önce çıkan modeller donanımsal olarak Apple Intelligence için yeterli değil. Ancak iPhone SE 4, Apple Intelligence ve yapay zeka özellikleri için en uygun model olabilir. Söylenenlere göre yeni iPhone SE’de A18 işlemci ve 8 GB RAM kullanılacak. Fiyatının da 500 doların altında olacağı tahmin ediliyor.

iPhone 16 Serisinden Yine Yeniden Sızıntı Geldi