Bu 2 kripto para çok ciddi yükseliş yakalayabilir

Kripto para piyasası dipte!

Bu 2 kripto para ciddi oranda yükseliş yakalama ihtimaline sahip. Analistler bu dijital varlıklar için oldukça umutlu. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Nisan ayına girmemizle birlikte bu 2 kripto para biriminin beklentileri aşma ihtimali var. Binance üzerinden satışta olan dijital varlıklar belki de hiç beklenmeyen atılımlar gerçekleştirecek. Kimi projelerin aylık kapanışlarının oldukça iyi göründüğünü dile getiren analistler yükseliş hareketlerine dikkat çekti.

En fazla yükselmesi beklenen kripto para birimleri Fantom ve Solana oldu. Akıllı sözleşme platformu için mevcut fiyat 1,55 dolar seviyesinde. Yakın bir zamanda daha önceki en yüksek seviye olan 4,5 dolar görülebilir. Böyle bir durumda neredeyse 3 kat artış ortaya çıkma ihtimaline sahip. Fantom özellikle son dönemlerde beklenmeyen bir atak yaparak kullanıcıları memnun etmişti.

Bu 2 kripto para için analistler uyardı

Kripto para birimleri içerisinde Solana bir diğer önemli yeri tutuyor. NFT ve diğer bazı projelerde Solana aktif olarak tercih ediliyor. Fiyatı şimdilik 135 dolar düzeyinde. Bir dönem 240 dolar seviyelerine kadar ilerleyen Solana ne yazık ki yeniden değer kaybetti. Böylece fiyatı 85 dolara kadar geri çekildi.

Bu 2 kripto para

En fazla düşüş yaşayan kripto para birimleri içerisinde yer alan Solana hemen ardından hızlıca toparlandı ve yeniden 138 dolara kadar yükseldi. Şu an için 130 dolarda tutunmaya gayret gösteriyor. Fakat bunun hiç kolay olmadığını söyleyebiliriz. Kripto para analistleri 3 dalgalı bir düzeltme modelinin tamamlandığını ve bu nedenle yeni bir yükselişin ortaya çıkacağını belirtti.

Kripto para dolandırıcılığı korkunç boyutlara ulaştı: Sahte reklamlar kullanılıyor

Bu 2 kripto para önümüzdeki aylarda yükseliş kazanabilir. Analistler tarafından yapılan değerlendirmelere baktığımızda Bitcoin için 45 bin doların büyük bir önem taşıdığını görüyoruz. Eğer Bitcoin ani bir şekilde değer kazanırsa hacimli olarak 50 bin düzeyini aşabilir.