Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları bakın hangileri oldu

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları Bitcoin

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları belli oldu. Özellikle bazı dijital varlıklarda fiyat hareketleri çok daha olumlu görünüyor. Hadi gelin merak edilen ayrıntılara birlikte bakalım.

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları değerlendirildi. Bu dijital varlıklara baktığımızda büyük bir potansiyelin olduğunu görüyoruz. Ancak öncesinde Bitcoin ile ilgili bazı tahminlere yer vermemiz gerekiyor. Analistler tarafından yapılan açıklamalara bakacak olursak BTC şimdilik 30 bin doların altına düşmeyecek.

Ethereum ise 2500 doların altına kolay kolay sarmayacak gibi görünüyor. Her iki dev kripto para birimi güçlü bir konumda görünüyor. Her ne kadar veriler olumlu gibi görünse bile bazı kripto para birimlerinde işler değişebilir. Mesela XRP bu haftanın en çok dikkat çeken kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Beklenti daha çok 1 doları aşacağı yönünde.

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları ortaya çıktı

Analistler tarafından yapılan değerlendirmelere baktığımızda bir diğer önemli dijital varlık CRO oldu. 10 Şubat 2022 tarihinde 0,54 seviyesine kadar yükselen bu kripto para birimi için gözler 0,8 dolar düzeyinde. Eğer oralara ulaşırsa yükselmesi çok daha kolaylaşacaktır.

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları

Bu haftanın bir diğer önemli kripto para birimi ise FTT olacak gibi görünüyor. Alıcılar henüz fiyatı direnç çizgisinin üzerine çıkaramadı. Ayılar diretmeye devam ediyor. Herhangi bir küçük pozitif nokta ile birlikte 53 dolar seviyeleri gelebilir. Böylece tablonun pozitife doğru dönüşme ihtimali yüksek diyebiliriz.

Rusya’da kripto para piyasaları hakkında tarihi karar kapıda!

Haftanın potansiyeli yüksek kriptoları içerisinde son dijital varlık THETA oldu. Düşüş trendini kapatan bu kripto para birimi yeniden ralli deneme ihtimaline sahip. Boğalar yeni bir yükseliş trendi başlatmak istiyor. Eğer bu gerçekleşirse 6 dolara kadar yükselme ihtimali var.