XRP MATIC ve ADA yükselebilecek mi? Analistler açıkladı

XRP MATIC ve ADA

XRP MATIC ve ADA ile ilgili yapılan tahminlere baktığımızda genellikle olumlu bir hava estiğini görüyoruz. Peki gerçekten de bu dijital varlıklar beklendiği oranında yükseliş yakalayabilecek mi?

XRP MATIC ve ADA en fazla merak edilen kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Özellikle son dönemlerde bütün dijital varlıklar hızlı bir yükseliş yakaladı. Hatta bazıları çift haneli yükselişler bile yapmayı başardı. Neredeyse tüm altcoinler zararını önemli ölçüde kapattı. Bazı dijital varlıklardan beklenti diğerlerine göre daha fazla.

Güncel fiyat analizi ve kısa vadeli beklentilere baktığımızda 3 dijital varlığın diğerlerine göre daha fazla dikkat çektiğini görüyoruz. Bunlardan ilki MATIC. 24 Şubat 2022 tarihinde 1,24 dolar seviyelerine kadar düşen bu dijital varlık sadece bir ay içerisinde yüzde 28 civarında yükseliş yakalamayı başardı. Polygon sistemi geliştikçe bu dijital varlık hızlı bir şekilde yükseliyor.

XRP MATIC ve ADA fiyat tahminleri

XRP en fazla dikkat çeken bir diğer kripto para birimi olarak ön plana çıkıyor. Henüz 1 dolar seviyesine gelmese bile bu dijital varlık bankacılık sisteminin bel kemiğini oluşturuyor. Diğer dijital varlıklarla kıyaslandığında günümüz piyasalarına daha yakın olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca bankacılık sistemleri arasında güçlü bir iletişim protokolü sağlıyor.

XRP MATIC ve ADA

XRP 1 dolar koşusuna başlasa bile yine de Bitcoin ile doğru orantılı ilerliyor. Eğer dijital varlık devi düşüş yaşarsa onun yükselme ihtimali son derece düşük. Son olarak ADA coin büyük bir dikkat çekmeyi başarıyor. Yaklaşık olarak yüzde 7 seviyesinde gerçekleşen yükselişle birlikte 1,21 dolar düzeyine kadar geldi. Böylece 200 günlük ortalamanın aşıldığını görüyoruz.

Kripto para dolandırıcılığı korkunç boyutlara ulaştı: Sahte reklamlar kullanılıyor

XRP MATIC ve ADA gibi kripto para birimleri hem kısa hem de orta vadede iyi bir yükseliş yakalayabilir. Eğer Bitcoin bazılarının söylediği gibi 40 bin doların altına düşerse bu durumda yeniden geri çekilmeler yaşanacaktır. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.