ZTE Blade A51 resmi sitede görüntülendi

Geçen Kasım ayında, ZTE Blade A51 denilen telefon Bluetooth SIG database ve FCC’de görüntülendi. Bunun neticesinde bir açıklama beklendi ancak firma cihaz hakkında bir bilgi vermemişti. Şimdi, cihaz resmi olarak ZTE’nin küresel web sitesinde bazı temel özelliklerle birlikte listelendi.

ZTE Blade A51 resmi sitede görüntülendi

Liste, ZTE Blade A51’in su damlası çentikli 6,52 inç tam görünümlü bir HD + ekrana sahip olduğunu ortaya koyuyor. ZTE, telefonun arkası için elmas geometrik bölme tasarımı olarak adlandırdığı tasarımı benimsedi ve ayrıca ona rahat bir his ve daha iyi tutuş için dokulu bir kaplama verdi. Telefon Çelik Mavi ve İnci Grisi renkleri seçenekleri sunuyor.

ZTE Blade A51 resmi sitede görüntülendi

Telefonun arkasında 16 MP sensör ve derinlik lensi olmak üzere iki arka kamera bulunuyor. Her iki sensör ve bir LED flaş aynı muhafazada bulunur. Telefonun arkasında bir parmak izi tarayıcısı var ve ayrıca yüz tanıma özelliğine sahip oluyorsunuz.

Liste, telefona güç veren yonga setinin RAM, depolama kapasitesi ve ön kamera özelliklerini belirtmediğini söylemiyor. Ancak telefonun FCC listesindeki 3200mAh kapasitesinden farklı olarak 4000mAh batarya kapasitesine sahip olduğu ortaya çıktı.

ZTE Blade A51 resmi sitede görüntülendi

Blade A51’in ne zaman satışa sunulacağını, hangi ülkelerde satışa sunulacağını ve ne kadara mal olacağını bilmiyoruz ancak yakında daha fazla ayrıntı gelmesi muhtemel. Bir amiral gemi olmasa da orta segmentte bir telefon olacağı söyleniyor. Bunun ile birlikte fiyatının düşük tutularak satış odaklı bir telefon olacağını söyleyebiliriz.

Sırada Vivo Y76s ve Vivo Y53L var