Sırada Vivo Y76s ve Vivo Y53L var

vv2

Çinli telefon üreticisi vivo , cihazları çeşitli fiyat segmentlerinde satmasıyla tanınıyor. Markanın Vivo Y serisi, telefonlarınlarının en uygun fiyatlı serisidir. Bu akıllı telefonlar, Xiaomi ve realme’nin telefonlarına kıyasla daha iyi bir fiyat / performans oranı sunmasa da , çevrimdışı pazarlarda hala popüler. Son gelen haberlere göre Vivo Y76s ve Vivo Y53L serideki bir sonraki cihazlar olabilir.

Çevrimiçi veritabanlarında vivo Y76s ve vivo Y53L adlı iki yeni vivo Y serisi ekonomik akıllı telefon görüldü . İki el cihazı IMEI ve CEIR veri tabanlarında listelenmiş olarak görüntüleniyor.

Sırada Vivo Y76s ve Vivo Y53L var

Farkında olmayanlar için, CEIR (Merkezi Ekipman Kimliği Kaydı), kaybolan cep telefonlarını izlemek ve bulmak için Hindistan’ın DoT (Telekomünikasyon Departmanı) tarafından geliştirilmiştir. Dolayısıyla, bu telefonların Hindistan’da piyasaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Bu listelere göre vivo V76S, V2111A model numarasını taşıyacak. Ayrıca, CEIR bu telefonların 4G bağlantısı ile sınırlı olduğunu ortaya koyuyor.

Ek olarak, vivo Y76s (V2111A),Çin’in 3C sertifika bürosu tarafından da onaylanmıştır. Buna göre, bu akıllı telefon 18W hızlı şarjı destekleyecek ve şarj cihazı en azından Çin’de kutuda paketlenecek. Avrupa pazarına ise daha gelişmiş aksesuarlar ile çıkış yapması bekleniyor.

Ne yazık ki bu telefonlar hakkında yukarıda belirtilen detaylar dışında hiçbir şey bilinmiyor. Ancak yakın gelecekte lansmanlarından önce onlar hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

 

Sony oyun satın alımını sınırlandırdığı için ceza alabilir