ZTE’den Blade L6 modeli geliyor!

zte blade l6

Resmi olarak henüz ülkemize giriş yapmayan ZTE, dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi. Firma, Blade L6 modeliyle FCC sertifikası alırken görüntülendi. ZTE Blade 6L modelinin detayları haberimizde.

zte-blade-l6

Ülkemizde resmi olarak bulunmasa da operatör telefonları ile uzun yıllardır tanıdığımız ZTE markası, yeni bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Karşımıza çıkmaya hazırlanıyor diyoruz çünkü ZTE, Türkiye’de yakın zamanda satışa çıkacak bir marka. Dolayısıyla bu modelin ülkemizde de satışa çıkma şansı yüksek.

ZTE Blade L6 modeli, satışa çıkma öncesindeki son aşamalardan biri olan FCC sertifikasını alırken görüntülendi. Bu sızıntı, telefonun artık üretildiğini ve gerekli onayları almaya başladığını gösteriyor. Ancak modele ilişkin detaylı bir teknik liste bilgisi henüz basına sızmadı. Fakat FCC dokümanlarında bazı bilgiler görüldü.

Firmanın yeni modeli ZTE Blade L6’da yaklaşık 5 inç boyutlarında bir ekran, 2200 mAh kapasiteli bir batarya ve ön kameranın yanında LED flaş desteği olacağını biliyoruz. Modelde aynı zamanda 4G LTE ve Bluetooth 4.0 gibi özellikler de olacak. Hafıza kartı yuvasına sahip olarak satışa çıkacak modelin depolama alanının 16 mı yoksa 32 GB mı olacağı henüz bilinmiyor.

ZTE’nin Blade serisi modellerini bu yıl içerisinde Vodafone ve Turkcell operatörleri tarafından ülkemizde satışa çıkmıştı. Halen daha satışta olan bu modeller, operatör logoları taşısa da aslında ZTE markasına ait. Ayrıca firma, IFA 2015’te Axon serisi yeni telefonunu Türkiye’de satışa çıkaracağını da duyurmuştu. Hem operatör hem de firmanın kendisi tarafından önümüzdeki dönemde Blade L6 modelinin de ülkemizde satışa çıkması mümkün görünüyor.

zte-blade-l6-fcc

Asus Zenfone 2 Laser İnceleme