ZTE Blade L2 Avrupa’da Satışa Sunuldu

ZTE Blade L2 Front back and side shot

ZTE’nin popüler cep telefonu serisi Blade’in yeni modeli ZTE Blade L2, modern tasarımı ve ulaşılabilir fiyatıyla Yunanistan, Almanya, Slovakya ve İngiltere’de bugün satışa sunuldu. ZTE Blade L2, 2014 yılının sonuna kadar diğer ülkelerde de satışa sunulacak.

5” dokunmatik ekran ve beyaz renkli dış tasarımıyla ZTE Blade L2, sadece zarif bir stil değil aynı zamanda 1.3 GHz Quad-Core işlemcisiyle de güçlü bir performans sunuyor. ZTE Blade L2, dar çerçeve tasarımıyla, efektif 8.9 mm kalınlığından çok daha ince hissediliyor ve algılanıyor.

ZTE Blade L2 Front and back shot

Blade serisinin diğer başarılı modelleri gibi Blade L2 de, panoramadan 3D animasyona kadar birçok değişik ayara sahip 5 MP kamerasıyla olağanüstü bir fotoğraf deneyimi sunuyor.  Kullanıcıların mükemmel fotoğraf çekebilmeleri için kamera fonksiyonları autofocus, flash, self-timer, yüz tanıma ve ZTE’nin Smile Shot özelliklerini barındırıyor. ZTE Blade L2’nin 0.3 MP ön kamerasıyla portre fotoğrafları çekmek ve video aramaları gerçekleştirmek de mümkün.

ZTE’nin Avrupa Operasyonlarından Sorumlu Yöneticisi AO Wen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ZTE’nin ürettiği akıllı telefonlarla akıllı telefon teknolojisini herkese ulaşılabilir fiyattan sunmaktan dolayı ZTE’nin duyduğu haklı gururun bir sır olmadığını söyledi ve sözlerine devam etti; ‘Blade serisiyle Avrupa’da büyük başarı elde ettik ve bu seriye son olarak eklenen ZTE Blade L2’yi tanıtırken oldukça heyecanlıyız. Üstün tasarım özelliklerine ve yüksek performansa sahip ZTE Blade L2’nin, konuya hakim müşterilerimizi ulaşılabilir fiyatıyla mutlu edeceğinden eminiz.’

ZTE Blade L2’nin 5” büyülüğündeki ekranında internette gezinmek, film seyretmek ve 5 MP kamerasıyla çekilen fotoğraflara bakmak yüksek kalitede bir deneyim sunuyor. ZTE Blade L2’nin içine hazır yüklenmiş olan Evernote, Dropbox, Facebook ve Twitter sayesinde kullanıcılar tek tuş ile bütün sosyal paylaşımlarını gerçekleştirebiliyorlar.

Mini JCW Countryman All4, Otomobil Dünyasını Sarsacak!