ZTE’den Lüks bir Telefon: ZTE Blade D Lux!

ZTE’den Lüks bir Telefon ZTE Blade D

ZTE’nin yeni model telefonu: ZTE Blade D Lux olacak.

Telefon şimdilik Singapur ve Vietnam’da satışa çıkacak. ZTE, Dünya’da en iyi Fiyat-Performans ürünü tasarlayan Telefon firması olarak biliniyor.

Cihazla ilgili bilgileri TimesNews’tan aldık. İlerleyen haftalarda Telefonun daha fazla Ülkeye çıkış gerçekleştirmesi bekleniyor.

Telefona; Lüks dediğimiz için Pahalı olduğunu sanabilirsiniz ama Fiyat olarak alınabilir bir Fiyat Etiketine sahip. Cihaz; 175 Dolar- 160 Euro yaklaşık olarak 525 TL Fiyat Etiketi ile satılıyor.

Lüks Telefon ZTE Blade D Lux’un Özellikleri Neler?

ZTE Blade D Lux’ta; 1.2 GHz hızında çalışan 4 Çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm’un Snapdragon 410 Yongaseti yer alıyor.

2 GB Ana Belleği, ZTE; Blade D Lux’u için tercih etmiş. 16 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olan Telefon; Micro-SD Kart Girişine sahip.

Micro-SD Kart Girişi ile Telefonun Depolama Alanını 64 GB’ye kadar arttırabilirsiniz. 5.5 inçlik Kapasitif Ekran, Yarı HD: “1280×720” çözünürlüğüne sahip.

3000 mAh Batarya, Blade D Lux’a güç katıyor. 4G LTE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 ve GPS ile AGPS de Telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

13 Megapiksellik Arka Kameraya, 8 Megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor. Android Lollipop 5.1.1, bu modelde yer alacak.

Windows 10 Mobile BUILD 10586.71 geliyor!