Selfie Severlere özel bir telefon: ZTE Blade S7

zte blade s7

ZTE yeni model telefonuyla Selfie severleri kendine çekecek. Yeni model telefonun ismi ZTE Blade S7. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

ZTE Blade S7 şu özelliklerden oluşuyor: 64 Bit Destekli Qualcomm Snapdragon 615 yongaseti. Bu yongasetinde 1.7 GHz hızında çalışan 8 adet İşlemci yer alıyor.

Bu İşlemciye Adreno 405 Grafik İşlemcisi eşlik ediyor. 3 GB Ana Bellek de cihaz için yeterli görülmüş. 5 inçlik Super Retina Ekranın çözünürlüğü ise Full HD: “1920×1080”.

Bu ekranın ön ve arka tarafı Corning firmasının Gorilla Glass 3 Cam Ekranı ile donatılmış. Telefonun kasası Alüminyum malzeme ile kaplanmış.

zte blade s7

Cihazın önünde ve arkasında 13 megapiksellik bir kamera tercih edilmiş. Ön kamera tam bir Selfie Canavarı olarak karşımıza çıkıyor, bu Kamera ayrıca 14 Farklı Pozlama Modunu da üzerinde barındırıyor.

Telefonunda Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1.1 kullanılmış. Ara yüz tarafında ise ZTE; MiFavor 3.2’yi tercih etmiş.

Telefon bu ay sonu itibariyle Asya ve Pasifik Bölgelerinde satışa sunulacak. Telefon; 280 Dolar yaklaşık olarak 801 TL fiyat etiketine sahip. Cihaz; Limon Yeşili, Altın Gülü, Elmas Beyazı ve Uzay Grisi renk seçenekleri ile satışa sunulacak.

Microsoft, Mac için Hyperlapse’ı duyurdu