Yüzde 1200 yapan kripto para yatırımcısına milyonlar kazandırdı

abd kripto para

Yüzde 1200 yapan kripto para çok ciddi bir servete ulaşılmasını sağladı. Özellikle son dönemlerde bazı kripto paraların korkunç seviyelerde yükseldiği görülüyor. Hadi gelin merak edilen detaylara birlikte bakalım.

Dünyada yüzde 1200 yapan kripto para sayısı çok azdır. Bu nedenle hızlı bir şekilde yükselen kripto paraların son derece değerli olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle bazı projeler hem sağlam hem de şu anda bile ciddi bir değer görebiliyor. Öyle bir kripto para var ki yatırımcısına hem şimdi hem de gelecekte kazandırma potansiyeline sahip.

Solana coin henüz yeni yeni yıldızı parlayan kripto paralar içerisinde yer alıyor. 2021 yılının Ocak ayında eğer bu kripto parayı 1,80 dolar üzerinden satın alsaydınız şu anda milyoner olabilirdiniz. Yalnızca 1000 dolarlık alım bile sizi 120 bin doların sahibi yapabilirdi. Ancak şimdilik trenin kaçtığını söyleyebiliriz.

Yüzde 1200 yapan kripto para durmak nedir bilmiyor

Bütün kripto para birimleri her geçen yıl ciddi miktarda yükseliş gösteriyor. Bazıları sadece küçük artışlar yakalarken kimileri ise korkunç seviyelerde yukarılara çıkabiliyor. Solana yüzde 1200 değer kazandığı için tüm gözleri üzerine çevirdi.

Yüzde 1200 yapan kripto

Sadece Temmuz ayında bile bu kripto para birimi 20 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bitcoin bazen öylesine hızlı bir şekilde çöküyor ki diğer kripto paraları kendisi ile beraber aşağıya doğru çekebiliyor. Böylece ortaya güvensiz bir tablo çıkıyor. Kripto paralarla ilgili her yazımızda dikkatli olmanız gerektiğini mutlaka hatırlatıyoruz.

Türkiye’deki kripto para borsaları yeni kararlar alabilir: Bu haber ocak yaktırır

Genel market hacmine bakıldığında 300 milyar dolar seviyesine kadar gerileyen piyasa değeri şimdilerde 2 trilyon doları aştı. Sadece bu bile Solana gibi kripto paraların değer kazanmasını sağladı. Solana (SOL), Fantom (FTM), Polygon (MATIC), Terra (Luna), Cardano (ADA) kripto paraların tamamında durum aynı. Peki sizin favori kripto paranızı hangisi?