Altcoin sezonu yatırımcıların iştahını kabartıyor: Yükseliş devam edecek mi?

Bitrota 1 milyar TL

Altcoin sezonu yatırımcıların iştahını kabartmaya devam ediyor. Her ne kadar Bitcoin ana kripto para olsa bile yine de diğer dijital paralar büyük ilgi görüyor. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Küresel çapta kripto paralar yükselince Altcoin sezonu yatırımcıların risk iştahını giderek kabarttı. Mesela sadece Bitcoin bile 20 kat değer kazanarak rekor üstüne rekor kırdı. Böylece insanlar kripto paralara karşı daha sıcak olmaya başladı. Fakat burada asıl üzerinde durulması gereken konu Altcoin olarak adlandırılan dijital paralar.

Bitcoin ve diğer büyük kripto paraların altyapısı kullanılarak başlatılan altcoin projeleri her geçen gün daha fazla rağbet görüyor. Bunlar arasından bazıları gerçekten de gelecek vaat ediyor diyebiliriz. Fakat Bitcoin’e çok fazla bağımlı olmaları onların zayıf noktasını oluşturuyor.

Altcoin sezonunda bazı kripto paralar rekor kırıyor

Kripto para dünyasında bazı dijital varlıkların gerçekten de rekor seviyede yükseldiğini söyleyebiliriz. Mesela geçtiğimiz günlerde Chiliz isimli kripto para, yatırımcısına en az 20 kat kazanç sağlamıştı. Böylece kripto paraların aslında ne kadar fazla kazandırabileceği görülmüş oldu.

Altcoin sezonu yatırımcıların

Bugünlerde ise Bitcoin gibi büyük kripto paralardan ziyade küçük dijital varlıklar daha ön planda diyebiliriz. Mesela buna bir diğer örnek Polkadot üzerinden verilebilir. Bu kripto para birimi sadece birkaç ay önce 40 TL civarındaydı. Şimdi ise 250 TL’den aşağıya düşmüyor.

Tüm bunlara ek olarak Ethereum ve LTC yine benzer şekilde çok ciddi yükseliş elde eden kriptolar arasında yer alıyor. Hem Bitcoin hem de diğer kripto para birimlerinde boğa sezonunda olmamız büyük avantaj sağlıyor. Peki sizin favori kripto paranızı hangisi?

Kripto paralara denetim geliyor: İşte yeni dönem!

Not: Yukarıdakilerden hiçbirisi kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.