En çok kazanç sağlayan kripto paralar hangileri oldu (7 – 14 Haziran)

Kripto para piyasasında kanlı Çarşamba

En çok kazanç sağlayan kripto paralar yine büyük merak konusu oldu. Bu hafta özellikle bazı dijital varlıklar gerçekten de iyi bir kazanç sağladı. Hadi gelin hem bu dijital varlıklara hem de diğer detaylara birlikte bakalım.

Kripto para gündemi her zamanki gibi oldukça sıcak. Elon Musk manipülasyonları sektör üzerinde kalıcı etkiler bırakmaya devam ediyor. Ayrıca Çinli madencilerin kendi ülkelerinde faaliyette bulunmaları işleri başka bir noktaya getirdi. Kısacası kripto paralar için belki de son dönemlerin en hareketli aylarından bir tanesi yaşanıyor.

Bazıları şu andaki borsa durumuna bakıp ayı sezonuna girdiğimizi bile düşünüyor. Ancak şimdilik ayı sezonu sinyallerinin olmadığını söyleyebiliriz. Ya da en azından güçlü bir sinyalin ortaya çıkmadığı ifade edilebilir. Peki bu hafta özellikle hangi kripto paralar iyi bir kazanç sağladı. AMP coin ilk sırada yer alıyor. Bu kripto para birimini kullanıcılarına yüzde 22,15 kazanç sağladı.

En çok kazanç sağlayan kripto paralar

Tüm dünyada bazı kripto para yatırımcıları iyi miktarda kazanç sağlarken kimileri ise kaybediyor. Mesela QNT kripto para birimi bu hafta yüzde 20 oranında kazanç sağladı. Böylece 24 saatlik hacim de ciddi miktarda artış gösterdi.

abd kripto para

Bir diğer önemli kripto para birimiyse TFUEL oldu. Bu hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 15,14 seviyelerini gördü. Ayrıca 24 saatlik hacim değerlendirildiğinde 300 milyon olduğu görülüyor. Kısacası çok fazla hacim yüksekliği yaşandı.

Kripto paralara gezegen dopingi

DOT coin yine en fazla yükselen kripto para birimleri içerisinde yer alıyor. Bu hafta içerisinde yaklaşık olarak yüzde 18 yükseliş yakaladı. Piyasa eğer bu şekilde giderse olumlu bir tablo karşımıza çıkabilir. Peki sizin favori kripto paranız hangisi?