Türkiye’deki kripto para borsaları yeni kararlar alabilir: Bu haber ocak yaktırır

Kripto paralar için babasını

Türkiye’deki kripto para borsaları ile ilgili çok büyük iddialar ortaya atıldı. Eğer bu iddiaların doğruluk payı varsa ortalık fena karışacak demektir. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Birçok dijital varlık ile işlem yapılabilen Türkiye’deki kripto para borsaları bazen tuhaf kararlar alabiliyor. Elbette bunu kendi istekleriyle yapmıyorlar. Alınan bazı kararlar nedeniyle bu tür işlemlere uymak zorunda kalıyorlar. Ortaya çıkan yeni bir haber ise bu kadarda olmaz dedirtti.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda son derece önemli bir karar alınmıştı. Bu karar doğrultusunda kripto paraların alışverişte kullanılması engellendi. Böylece vergi kontrolü sağlanmak istendi. Hemen ardından kripto paralar ile ilgili çekim işlemleri konusunda bilgilendirme yapılması gerektiği söylendi.

Türkiye’deki kripto para borsaları çekim yasağı getirecek mi

Yeni alınan bir karar ile birlikte kripto para borsalarından kripto para çekilemeyeceği iddia edildi. Bu her ne kadar birçok kişi tarafından yalansa bile yine de ortalıkta böyle bir dedikodu döndüğünü belirtelim.

Türkiye'deki kripto para borsaları

Bitcoin ve altcoin alım satım işlemleri yapılabilip kripto para borsalarından bu tür dijital varlıkların çekilememesi büyük bir skandal yaratacaktır. Kripto para ruhuna uymayan bu fikir büyük bir ihtimalle hayata geçmeyecek. Ancak yetkililerin konu ile ilgili bazı düzenlemeler yapmak istediği son derece açık.

XRP yeni borsada listelendi fiyatı yükseldi: Yatırımcıların yüzü gülüyor

Kara para aklama gibi bazı endişeler yetkililer tarafından da paylaşıldı. Konu ile ilgili hem borsalar hem de yetkililer ortak bir noktada buluşmaya çalışıyor. Şimdilik konuyla ilgili net bir karar alınmadı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.