Potansiyeli yüksek 5 altcoin bakın hangileri oldu: Balinalar bunlardan alıyor

abd kripto para

Potansiyeli yüksek 5 altcoin bugün sizler için sıralandı. Peki hangi kripto paraların değeri diğerlerine göre daha fazla yükselecek. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Dijital varlıklar her geçen gün çok daha büyük bir pozisyona ulaşıyor. Bitcoin rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken bazı altcoin projeleri onu çok yakından takip ediyor. Şu sıralar Çin’deki madenciler ile ilgili yaşananlar ve alıcı azlığı fiyatları geriye doğru düşürşe bile yine de genel yükseliş devam ediyor.

Mayıs 2021 Bitcoin fiyat düşüşü, Kasım 2018 ve Eylül 2011 ile kıyaslandığında neredeyse aynı seviyede. Markette genel olarak yüzde 70 oranında düşüş var. Böyle bir ortamda en fazla yükseliş gösterme potansiyeli olan kripto paralardan ilk ikisi Chainlink ve Filecoin oldu.

Potansiyeli yüksek 5 altcoin sizler için sıralandı

Chainlink ve Filecoin görebileceğiniz en yüksek potansiyelli kripto paralar içerisinde yer alıyor. Tarihi zirvelerinden yüzde 50 ile 70 arasında daha ucuz olan bu iki dijital varlık yeniden sert yükseliş yakalayabilir. Ortaklıklarını sürekli olarak genişletmeleri onları sektördeki en önemli kripto paralardan ikisi yapıyor.

Potansiyeli yüksek 5 altcoin

Bir diğer önemli kripto para ise UNI coin. Piyasa lideri olması nedeniyle son derece önemli diyebiliriz. Merkeziyetsiz borsaların yükselişi ile birlikte onda da ciddi bir artış yaşanabilir. Özellikle son dönemlerde merkeziyetsiz borsalar tahmin edilenden çok daha fazla büyüdü. Hem analistler hem de balinalar tarafından dikkat çekilen diğer önemli kripto paralar Polkadot ve Cardano oldu.

Yeni kripto saadet zinciri birçok kişiyi dolandırdı: Bu defa zarar büyük

Polkadot ve Cardano önemli projeler içerisinde yer alıyor. Mesela Polkadot, zincirleri birbirine bağlamayı vadediyor. Cardano ise kontrolü olan şirketlerdeki gücü bireye aktarıyor. Bu yönden de önemli bir proje diyebiliriz. Peki sizin en favori kripto para projeleriniz hangileri?

Not: Yukarıda yazılanların hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir.