Yılbaşı Gecesi filmi için ilk fragman yayınlandı

Disney işe alımları dondurdu!

Ünlü senarist Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı Gecesi için fragman yayınlandı. İşte filmin fragmanı, oyuncu kadrosu ve konusu.

Yılbaşı Gecesi filmi için ilk fragman yayınlandı. Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi komedi dizilerinin ardından Aile Arasında ile beyaz perdeye merhaba diyen Gülse Birsel, bir süre önce yeni filminin müjdesini vermişti. Disney+ ekranlarından izleyiciler ile buluşacak olan filmin ismi ise Yılbaşı Gecesi olarak açıklanmıştı. Söz konusu yapımın merakla beklenen fragmanı ise en sonunda yayınlandı. İşte filmin fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosuna dair tüm detaylar!

Yılbaşı Gecesi filmi için ilk fragman yayınlandı

Yılbaşı Gecesi, pandemiden dolayı zor zamanlar geçiren Didem ve eşi Ozan’ın güzel bir yılbaşı partisi vermek istemesi üzerine kuruluyor.

Disney işe alımları dondurdu!

Bunun için hazırlıklarını tamamlayan ikili, tam o esnada sokağa çıkma yasağının duyurulması ile şok oluyor ve olaylar gelişiyor. Didem’in her ne olursa olsun partiyi yapmak istemesinden dolayı ikili sitedeki komşularını partiye çağırıyor ancak parti hiç de istendiği gibi gitmiyor.

Disney işe alımları dondurdu!

Gülse Birsel imzalı filmin oyuncu kadrosunun da oldukça sağlam olduğunu söyleyebiliriz. Zira yapımda karşımıza Alina Boz, Ayta Sözeri, Sinan Mıhçı, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Zeynep Gürsoy gibi isimler çıkıyor.

Disney+

30 Aralık günü Disney+ platformundan yayınlanacak olan filmin fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Ekran kartı ile kazılacak en iyi coin hangisi? İşte bu sorunun yanıtı