Avengers Endgame Türkçe fragman yayınlandı

maxresdefault 17

Sinema severlerin büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Avengers Endgame için ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte Avengers Endgame Türkçe fragman ve film hakkındaki diğer detaylar.

2018’in en çok izlenen filmi olmayı başaran Avengers Infinity War’ın devamı niteliğinideki Avengers Endgame için ilk tanıtım videosu sonunda yayınlandı. Aslında filmin ismi bile fragman yayınlanana kadar belli değildi. Daha önce bazı mecralarda yeni Avengers filminin Endgame olacağı dile getirilmiş, fakat bu durum Marvel tarafından net bir şekilde inkar edilmişti.

İşte Avengers Endgame Türkçe fragman!

Nitekim sonuç olarak Avengers 4’ün ismi de netlik kazanmış oldu. Avengers Endgame Türkçe fragman videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Peki Avengers Endgame Türkçe fragman videosu beklentileri karşılayabildi mi?

Açık bir şekilde konuşmamız gerekirse, hayır. Çünkü fragman filmin oldukça kısıtlı bir bölümüne hitap ediyor. Malum genelde fragmanlar filmin geneli hakkında da bilgi verir. Fakat Avengers Endgame fragmanı sanki filmin ilk 20 – 25 dakikalık bölümünü yansıtıyor gibi.

Ayrıca tanıtım videosundaki karanlık atmosferde, Infinity War sonrasındaki olumsuz havayı izleyiciye yansıtma konusunda başarılı olmuş.

Şimdilik ilk fragmandan filme dair pek birşey anlamadık desek yeridir. Zira Thanos’u alt etmede çok önemli bir role sahip olacağı düşünülen Captain Marvel bile fragmanda görünmüyor. Ayrıca ilk filmde silinip giden Marvel karakterlerinin de tekrardan geri dönüp dönmeyeceği büyük merak konusu. Şimdiden ikinci fragmanı büyük bir sabırsızlıkla beklediğimizi söyleyebiliriz.

2018’in en iyi oyunları için tıklayın