Disney Jungle Cruise için ilk fragman yayınlandı!

Disney Jungle Cruise

Disney’in merakla beklenen yeni filmi Jungle Cruise için ilk fragman sonunda yayınlandı. İşte Disney Jungle Cruise Türkçe fragmanı.

Disney pandemi zamanında da yeni filmler çekmeyi bırakmadı. Bazı filmlerini sinema ile eş zamanlı olarak dijital platformlarda da yayınlayan Disney şimdi de Jungle Cruise için kolları sıvadı. Başrolünde son dönemin popüler isimlerinden biri olan Dwayne Johnson’ın yer aldığı film için yayınlanan Türkçe tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Disney Jungle Cruise için ilk fragman yayınlandı!

Disneyland tema parkının ünlü eğlence parkurundan esinlenen, Dwayne Johnson ve Emily Blunt’ın zeki ve esprili kaptan Frank Wolff ve cesur araştırmacı Dr. Lily Houghton’ı canlandırdıkları Disney’in “Jungle Cruise” filmi, sizi Amazon’da eğlenceli ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Lily, Londra’dan Amazon ormanlarına seyahat edecektir ve bunun için Frank’in köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamaktan ve Frank’in pek de güvenilir gözükmeyen hizmetlerinden yararlanmaktan başka çaresi yoktur. Genç kadın, tıbbın geleceğini değiştirme potansiyeline sahip, eşsiz iyileştirme özelliği olan kadim ağacı bulmaya kararlıdır. Bu destansı maceraya birlikte atılan beklenmedik ikili, yemyeşil yağmur ormanlarının aldatıcı güzelliğinde gizlenen sayısız tehlike ve doğaüstü güçle karşı karşıya kalacaktır. Ancak kayıp ağacın sırları açığa çıktıkça, Lily ve Frank için riskler daha da yükselecek, hem onların hem de insanlığın kaderi tehlikeye girecektir.

Jaume Collet-Serra’nın yönettiği filmde, başrollerdeki Dwayne Johnson ve Emily Blunt’a, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons ve Paul Giamatti eşlik ediyor. Yapımcılığını Davis Entertainment’tan John Davis, John Fox, Dwayne Johnson, Hiram Garcia ve Seven Bucks Productions’tan Dany Garcia ve Flynn Picture Co.’dan Beau Flynn’ın üstlendiği filmde, Scott Sheldon ve Doug Merrifield idari yapımcılar. Filmin hikayesi John Norville & Josh Goldstein, Glenn Ficarra & John Requa; filmin senaryosu ise Michael Green ve Glenn Ficarra & John Requa imzasını taşıyor.

The Witcher 2. sezon tarihi netleşti