Ekran kartı ile kazılacak en iyi coin hangisi? İşte bu sorunun yanıtı

Ethereum ve AVAX

Malum ETH ağındaki PoW aktivitelerinin sona ermesi ile birlikte pek çok kişi ekran kartını uyku moduna geçirdi. Çünkü diğer coinlerde kazanç çok düşük. Peki hali hazırda ETH yerine kazılabilecek en iyi coin hangisi? İşte bu sorunun yanıtı.

Ekran kartı ile kazılacak en iyi coin hangisi? İşte bu sorunun yanıtı. Şu sıralara mining yapma yani madencilik olayı hayli trend olmuş durumda. Zaten bu yüzden piyasada ekran kartı bulmak da mümkün olmuyor. Peki bu durum ne kadar daha devam edecek?

Bitcoin mining exchange cover

Malum ETH ağındaki madencilik aktiviteleri sona erdi. Ethereum’un gidişinden sonra mining yapanlar çeşitli coinlere yöneldiler fakat bu coinlerin hiç birisi ETH kadar kazandırmıyor.

Peki ekran kartlarına o kadar yatırım yapanlar ne yapacaklar? Bu sorunun yanıtını da hemen verelim. Farklı coinlere yönelecekler.

e2 1

Ekran kartı ile kazılacak en iyi coin hangisi? İşte bu sorunun yanıtı

Hali hazırda GPU ile çıkarılabilecek pek çok coin var. Önemli olan bunların arasından hangisini seçeceğinize karar vermeniz.

Şu sıralar Ethereum’dan sonra en popüler olan coin ise Ravencoin diyebiliriz. RVN hala 4GB’lık kartlara da deste veriyor. Bu da RVN’e olan ilgiyi arttırmış durumda. Önümüzdeki süreçte RVN kazımlarının daha da artacağına ilişkin bazı söylentiler de bulunuyor. Elbette bunu zaman gösterecek.

Ethereum tekrardan 3000 doların altında

RVN haricinde kazabileceğiniz diğer coinler ise elektrik masrafını düştüğünüz zaman size fazla bir getiri sunmuyor. Dolayısıyla şimdilik RVN coin kazmak iyi bir alternatif olarak görünüyor diyebiliriz. Tabi ki burada tercih tamamen madencilere kalmış durumda. Çünkü farklı kartlar, farklı coinlerde değişik m/h hızına ulaşabiliyor.

Windows 11 güncellemesi birçok problemle geldi