Solo: A Star Wars Story’nin İlk Fragmanı Yayınlandı

Solo A Star Wars Story

Merakla beklenen bilim kurgu filminin ilk görüntüleri pazar gecesi oynan Amerikan Futbol Şampiyonası Super Bowl sırasında yayınlanan reklam filmi ile ortaya çıkmıştı. Hemen ardından ilk uzun fragmanı yayınlanan Solo: A Star Wars Story filmi, Star Wars filmlerinin en sevilen karakterlerinden Han Solo’nun gençliğini anlatıyor.

Solo: A Star Wars Story, 25 Mayıs’ta vizyona girecek

Filmin yönetmen koltuğunda Ron Howard bulunuyor. Daha önce Harrison Ford’un başarıyla canlandırdığı Han Solo rolünü bu kez Alden Ehrenreich üstlenecek. Filmde genç Lando Calrissian karakterini ise Donald Glover canlandırıyor.

Filmin kadın başrolü olarak ise fantastik dizi Game of Thrones’ta Deanerys Targanyen’i (Khaleesi) canlandıran Emilia Clarke seçilmiş. Filmin kadrosunda Woody Harrelson, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo ve Paul Bettany gibi isimlerde yer alıyor.

Merakla beklenen bilim kurgu filminin ilk görüntüleri pazar gecesi oynan Amerikan Futbol Şampiyonası Super Bowl sırasında yayınlanan reklam filmi ile ortaya çıkmıştı. Hemen ardından ilk uzun fragmanı yayınlanan Solo: A Star Wars Story filmi, Star Wars filmlerinin en sevilen karakterlerinden Han Solo'nun gençliğini anlatıyor.

Han Solo’nun gençlik maceralarını anlatan film Mayıs 25 Mayıs 2018’de vizyona girecek.

Ant-Man and the Wasp’ın İlk Fragmanı Yayınlandı