Kurtlar Vadisi Vatan fragmanı yayınlandı

kurtlar vadisi vatan

Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturan Kurtlar Vadisi Vatan filmi için merakla beklenen ilk fragman yayınlandı. İşte detaylar.

Bilindiği üzere bir süredir Kurtlar Vadisi’nin yeni filmi çekim aşamasındaydı. Genel beklenti, yeni filmin 15 Temmuz sürecini konu alacağı yönündeydi. 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişiminden önce, Kurtlar Vadisi Darbe ismi için yapılan başvuru sonucu, filmin yapımcı ve oyuncuları hakkında da soruşturma başlatılmıştı. Neyse ki bu süreç hızlı bir şekilde çözüme ulaştı. Serdar Akar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kurtlar Vadisi Vatan için ilk fragman geçtiğimiz gün yayınlandı.

Başrollerinde Kurtlar Vadisi‘nin alışılagelmiş yüzlerini göreceğimiz film, sizlerinde tahmin edebileceği üzere, ülkemizde gerçekleşen darbe girişimini konu edinecek. Filmde Polat Alemdar ve arkadaşları, günümüzün Çanakkalesi olarak tabir ettikleri bir köyü savunacaklar.

Film için yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Ge41oooyTjs

Elbette filmde bazı abartılı sahneler de yok değil. Örneğin bir camide selalar eşliğinde dua edildiği sırada, cami Türk uçakları tarafından bombalanıyor. Elbette bu yalnızca bir film olduğu için birkaç uydurma sahne koymaktan çekinilmemiş.

Öte yandan, darbe sürecinin hazırlanış aşaması da bazı üst akıllara bağlanmış durumda. Açıkçası filmin sadece bir köyü korumaktan ibaret olması, izleyicileri biraz sıkabilir. Tabi yine de şimdiden konuşmak biraz erken olacaktır.

Kurtlar Vadisi Vatan, 29 Eylül’de vizyona girecek. Filmin, diğer Kurtlar Vadisi filmleri kadar gişe başarısına imza atıp atamayacağı ise büyük merak konusu.