Yeni Gears of War İçin Hazırlıklar Sürüyor

Yeni Gears of War Oyunu Hakkında Açıklamalar

Yeni Gears of War oyununun yapımından sorumlu olan Bluck Tusk Studios’u ziyeret eden Xbox One patronu Phil Spencer, oyunun yapım süreci hakkında konuştu.

Epic Games tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Gears of War serisi, geçtimiz yıl piyasaya sürülen Gears of War: Judgment’ın ardından stüdyo tarafından rafa kaldırılmıştı. Ancak Xbox’ın en önemli oyunları arasında yer alan Gears of War’u kaybetmek istemeyen Microsoft, bu yılın başında serinin haklarını Epic Games’ten satın aldı ve kendi bünyesinde yer alan Black Tusk Studios’u yeni Gears of War oyununu geliştirmekle görevlendirdi.

Gears_of_War_DG

Black Tusk Studios tarafından Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan yeni Gears of War oyunu hakkında şu ana kadar bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, Xbox patronu Phil Spencer’ın açıklamaları oyunun yapım aşamasında bir hayli yol alındığını gösterdi. Geçtiğimiz günlerde oyunun yapımından sorumlu olan Bluck Tusk ekibiyle bir araya gelen Spencer, ekibin geliştirdiği yeni oyundan ve yapım aşamasından oldukça memnun olduğunu açıkladı.

Gears of War serisinin ilk oyunlarındaki karanlık atmosferi ve hissiyatı yakalamayı amaçlayan yeni oyunun geçtiğimiz günlerde düzenlenen The Game Awards’da beklendiği gibi görücüye çıkarılmamış olsa da, oyundan ilk görüntülerin çok yakında oyunseverlerle paylaşılabileceği söyleniyor.

Need for Speed Underground Geri Dönüyor