Gears of War’ın İlk Oyunu Xbox One’a Taşınıyor

Yeni Gears of War Oyunu Hakkında Açıklamalar

Sevilen serilerini bir bir yeni nesile taşıyan Microsoft’un şimdi de Gears of War serisinin ilk oyununu Xbox One’a yönelik olarak yenileyeceği söyleniyor.

Epic Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Gears of War serisi bugüne kadar tüm dünyada milyonlarca oyunsevere ulaşmayı başarmış olsa da, henüz yeni nesil konsol kullanıcılarına ulaşabilmiş değil. Serinin haklarını Epic Games’ten satın alan Microsoft’un görevlendirdiği Bluck Tust Studios tarafından geliştirilen yeni Gears of War oyununun bu eksikliğini gidermesi beklenirken, Xbox One hayranlarının seriye beklenenden önce kavuşabileceğini gösteren yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Gears_of_War_DG

Microsoft’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, başta Halo olmak üzere sevilen serilerini birer birer yeni nesil konsoluna taşıyan firmanın şimdi de Gears of War serisinin eski oyunlarını Xbox One’a taşıyacağını gün yüzüne çıktı. Ancak seriyi yeni nesil konsollara taşıyacak olan bu remastered versiyon, bir süredir konuşulduğu gibi serinin ilk üç oyununu kapsayan Marcus Fenix Collection olmayacak. Black Tusk Studios’un bunun yerine sadece serinin ilk oyununa odaklanacağı söyleniyor.

2006 yılında Xbox 360’a özel olarak satışa sunulan ve bir sonraki yıl PC kullanıcılarının da beğenisine sunulan ilk Gears of War oyununun Xbox One’a yönelik olarak yenilendiği ve çok yakında oyunseverlerin beğenisine sunulacağı söyleniyor. Öyle ki firmanın bu yenilenmiş sürümün yapım aşamasında neredeyse sona geldiği ve oyunun test sürecine başladığı iddia ediliyor.

Yahoo Bir Kez Daha Beklentilerin Altında Kaldı