Facebook Slingshot Uygulamasını Yeniledi

Slingshot Tüm Android Kullanıcılarına Sunuldu

Snapchat’e rakip olması için hazırladığı yeni uygulaması Slingshot’ın beklenen ilgiyi görmemesiyle hareke geçen Facebook, uygulamayı yenileme kararı aldı.

Son dönemde hızla yükselen ve dünyanın en popüler sosyal medya araçları arasına girmeyi başaran Snapchat‘i satın almak isteyen sosyal medya devi Facebook, sunduğu dev teklife rağmen amacına ulaşamamıştı. Snapchat’i elinden kaçırdıktan sonra popüler uygulamaya benzer bir uygulama geliştirmek için harekete geçen Facebook, bu amaç doğrultusunda hazırladığı Slingshot uygulaması geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunmuştu.

Slingshot

Kullanıcıların karşı tarafın gönderdiği görüntüyü görebilmek için karşı tarafa kendi içeriğini göndermesini öngören Slingshot’tan beklentiler yüksek olsa da, uygulama beklenen ilgiyi görmedi ve Snapchat’in gölgesinden kurtulamadı. Kullanıcılar tarafından Snapchat’e kıyasla çok daha fazla uğraş istediği yönünde eleştirilen uygulamayı harekete geçen Facebook, uygulamayı adeta yeniden tasarladı ve Slingshot 2.0 adını verdiği yeni versiyonu bugün kullanıcıların beğenisine sundu.

Artık kullanıcıların Instragram ve Twitter’da olduğu gibi arkadaşlarını takip etmesine izin veren uygulamada kullancılar arkadaşlarına gönderdikleri bir görüntüyü belirli bir süre için zamanlayabiliyorlar. Kullanıcılar tarafından gönderilen ve 24 saat sonra otomatik olarak kaybolan bu görüntüye tepki vermek isteyen arkadaşları, bu görüntünün altında görünen kendi görüntülerini paylaşabilecekler.

Need for Speed Underground Geri Dönüyor