Yeni Gears of War Serinin Kökenlerine İnecek

Yeni Gears of War Oyunu Hakkında Açıklamalar

Black Tusk Studios tarafından Xbox One’a özel olarak hazırlanan yeni Gears of War oyunu, serinin kökenlerine inecek ve daha karanlık bir tona sahip olacak.

Epic Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve hem Xbox konsollarının hem de oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Gears of War serisinin haklarını Epic Games’ten satın alan Microsoft, serinin yeni oyunu için çalışmalara başladığını bir süre önce açıklamıştı. Microsoft bünyesinde yer alan Black Tusk Studios tarafından firmanın yeni nesil konsolu Xbox One’a yönelik olarak geliştirilen yeni Gears of War hakkında şu ana kadar pek az detay biliniyor olsa da, yeni oyun hakkında açıklamalarda bulunan Microsoft oyunun tonu hakkında önemli detaylar paylaştı.

Gears_of_War_DG (2)

Black Tusk Studios tarafından daha önce yapılan açıklamarda yeni Gears of War‘un serinin ruhuna sadık kalacağının vurgulanmasının ardından, şimdi de benzer bir açıklama Xbox patronu Phil Spencer‘dan geldi. IGN’e verdiği röportajda Gears of War serisinin geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Spencer, yeni oyunda serinin kökenlerine geri döneceklerini belirtti. Serinin özellikle ilk oyunda diğer oyunlara kıyasla daha farklı ve daha karanlık bir tona sahip olduğunu vurgulayan Spencer, Xbox One’a yönelik olarak hazırlanan yeni oyunda da bu karanlık tonu yakalamaya çalışacaklarını söyledi.

Bill Gates ve Steve Ballmer’ın Arası Açıldı