Yeni Gears of War Hakkında Detaylar

Yeni Gears of War Hakkında Detaylar

Xbox One’a özel olarak hazırlanan yeni Gears of War oyunu için yayınlanan iş ilanları sayesinde, oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bugüne kadar çıkan oyunlarıyla büyük beğeni toplayan ve Xbox 360’nın en önemli oyunlarının başında gelen Gears of War serisi, artık Microsoft’un yeni nesil konsolu Xbox One’a taşınmaya hazırlayan. Gears of War oyunlarının yapımından sorumlu olan Epic Games’ten oyunun tüm haklarını satın alan Microsoft, yeni Gears of War oyununun kendi bünyesinde yer alan Black Tusk Studios tarafından geliştirileceğini duyurmuştu.

Gears_of_War_DG (2)

Xbox One’a özel olarak hazırlanan yeni Gears of War’un Black Tusk Studios’taki yapım süreci devam ederken, stüdyo tarafından yayınlanan yeni iş ilanları sayesinde oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Yeni nesil Xbox’ın sunduğu tüm imkanlardan faydalanan stüdyo, yeni Gears of War oyununda çok daha gelişmiş bir görsellik sunmaya hazırlanıyor.

Black Tusk Studios’un karakter ve mekan tasarımları gibi önemli unsurlardan sorumlu olacak bir sanat yönetmeni arıyor olması gösteriyor ki, oyun için görsel stil henüz belirlenmiş değil. Oyunseverlere yenilikçi bir oynanış sunmak isteyen stüdyonun yayınladığı ilanlarda ekip oyunlarında tecrübeli mühendisler arıyor olması, yeni oyunda da Gears of War’un ekip sisteminin korunacağını gösteriyor. Ayrıca oyunun multiplayer bölümünde çalışacak mühendislerde Microsoft’nun Azure sistemi hakkında tecrübe aranıyor olması, yeni oyunda bulut sisteminden faydalanılacağını gösteriyor.

The Walking Dead PlayStation 4′e Taşınıyor