Yeni Game of Thrones dizisi resmen duyuruldu

Game of Thrones

Game of Thrones dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. HBO, orijinal serinin yaklaşık 100 yıl öncesinde geçen The Hedge Knight dizisini resmen duyurdu.

Tüm zamanların en başarılı dizilerinden olan Game of Thrones ile aynı evrende geçen dizilere imza atmaya devam eden HBO, hazırlık aşamasındaki çok sayıda Game of Thrones projesinden birine daha yeşil ışık yaktı. George R.R. Martin’in yarattığı fantastik dünyada geçen House of the Dragon’ın da büyük başarı yakalamasından cesaret alan HBO, bugün aynı evrende geçen yeni bir dizinin daha çekileceğini resmen duyurdu.

The Hedge Knight adını taşıyan bu dizi, George R.R. Martin’in kaleme aldığı Dunk and Egge kitaplarından uyarlanıyor. Bu serinin hayranlarının çok iyi bileceği gibi Dunk and Egg, hayranların favori hikayeleri arasında yer alıyor. Bu yüzden HBO’nun bugünkü duyurusu serinin hayranlarını bir hayli heyecanlandıracaktır.

dunk and egg

Orijinal dizinin yaklaşık 100 yıl öncesinde geçecek olan The Hedge Knight, Westeros’un efsanevi şövalyelerinden olan Ser Duncan the Tall ile yaveri Egg’in maceralarını anlatacak. Taht üzerinden hak iddia edebilecek Targaryen ailesi üyelerinden olan Aegon V Targaryen (Egg) ile Ser Duncan’ın Westeros boyunca uzanan maceralarını anlatacak olan dizi, Westeros’un geçmişini ve taht savaşlarından önceki düzeni daha detaylı şekilde görmemizi sağlayacak.

The Hedge Knight dizisini George R.R. Martin ile Ira Parker yazıyor. Ira Parker, House of the Dragon’ın da yazar ekibinde yer alıyordu.

Elon Musk, yapay zeka projesi için 10 bin GPU aldı