House of the Dragon 2. sezon yayın tarihi belli oldu

House of the Dragon 2. sezon

HBO ve HBO Max’in başındaki isim olan Casey Bloys, heyecanla beklenen House of the Dragon 2. sezon için tarih verdi.

Game of Thrones ile aynı evrende geçen yeni HBO dizisi House of the Dragon, geçtiğimiz yıl izleyicilerle buluştu ve 2022’nin en başarılı dizilerinden biri oldu. Hem izleyicilerin hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanan House of the Dragon, izlenme rakamlarıyla da HBO’nun yüzünü güldürdü. Öyle ki HBO daha ilk bölüm yayınlandıktan sonra diziye 2. sezon onayı verdi. Zaman kaybetmeden 2. sezon hazırlıklarına başlanmış olsa da yeni sezon için bir yayın tarihi açıklanmadı.

O günden beri gelen açıklamalarda, 2. sezonun hazır gelmesinin zaman alacağı, bu yüzden 2024’ten önce gelmesinin zor olduğu söyleniyordu. Ancak net bir tarih aralığı verilmiyordu. Neyse ki bu durum bugün değişti. HBO ve HBO Max’in başındaki isim olan Casey Bloys, bugün katıldığı bir röportajda House of the Dragon 2. sezon için tarih verdi.

House of the Dragon

House of the Dragon 2. sezon hakkında daha önce yaptığı açıklamalarda sadece 2024’e işaret eden, daha spesifik bir tarih vermekten çekinen Casey Bloys, bu kez yaptığı açıklamalarla 2. sezonun 2024’ün haziran ayında yayınlanacağını paylaştı.

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürüyor ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanıyor. House of the Dragon 2. sezonda artık bu iç savaş başlamış olacak.

Elden Ring için Hogwarts Legacy modu yaptılar