House of the Dragon’un 3. ve 4. sezonu da hazırlık aşamasında

House of the Dragon 2. sezon

Önümüzdeki yıl 2. sezonuyla ekranlara dönecek olan House of the Dragon’ın 3. ve 4. sezonu için de hazırlıklara şimdiden başlandı.

Son dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri de House of the Dragon oldu. Game of Thrones ile aynı dünyada geçen HBO dizisi, geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla büyük ses getirdi. İlk sezon finalinden beri 2. sezonu için yolları gözlediğimiz dizi, önümüzdeki yıl yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek. Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanını izleme şansı yakaladığımız 2. sezon için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, HBO kanadından Game of Thrones hayranlarını sevindirecek bir haber daha geldi.

Game of Thrones’un yaratıcısı olan George R.R. Martin, bugün yaptığı açıklamada, House of the Dragon’un 3. ve 4. sezonu için de hazırlıklara başlandığını duyurdu. Dizinin yaratıcısı olan Ryan Condal ile Londra’da bir araya geleceklerini söyleyen Martin, burada Condal ve senarist ekibinin geri kalanıyla birlikte birkaç gün bir odaya kapanıp 3. ve 4. sezon için yol haritalarını çizeceklerini açıkladı.

House of the Dragon oyuncularından tartışmalı seks sahnesine açıklama

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürüyor ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanıyor. 2. sezonda artık bu iç savaş tam anlamıyla başlamış olacağı için bizi daha da heyecan verici bir sezon bekliyor.

House of the Dragon 2. sezon için henüz net bir tarih verilmemiş olsa da yayınlanan ilk fragmanda da belirtildiği üzere heyecanla beklenen yeni sezon 2024’ün yaz aylarında izleyici ile buluşacak.

Google’dan Yeni Yapay Zeka: Gemini