Game of Thrones Hakkında Beklenen Karar Geldi

Game of Thrones Hakkında Beklenen Karar Geldi

Game of Thrones’un muazzam başarısının ardından beklenen karar geldi ve dizinin en az iki sezon daha devam edeceği açıklandı.

Şu sıralar dünya genelinde en çok izlenen dizilerin ilk sırasında yer alan ve yayınlandığı tüm ülkelerde büyük beğeni toplayan Game of Thrones hakkında beklenen karar sonunda geldi. ABD’nin kablolu kanallarından olan HBO tarafından yapılan ve yayınlanan dizi oldukça sağlam bir izleyici kitlesine sahip. Serinin hayranları tarafından merakla beklenen 4. sezon 6 Mart’ta başladı ve yeni sezonun ilk bölümü HBO’da rekor bir izleyici sayısına ulaştı. Üstelik sezon açılışına ilgi o kadar büyüktü ki kanalın online servisi HBO GO, yaşanan yoğunluk sebebiyle çöktü.

Game_of_Thrones_DG

Durum bölye olunca Game of Thrones’un yeni sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılıyordu ama daha önce Rome ve Carnivale gibi büyük bütçeli dizileri sadık izleyici kitlelerine rağmen yayından HBO söz konusu olduğunda, serinin hayranları resmi açıklamayı dört gözle bekliyordu. Sonunda beklenen oldu ve HBO, Game of Thrones’u resmi olarak yenilediğini duyurdu. Üstelik daha önceki sezonların aksine bu sefer dizi iki sezonluk onayı bir seferde aldı. Bu da demek oluyor tüm zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Game of Thrones, en az 6 sezon olacak.

Önümüzdeki bu iki yeni sezonda serinin hangi kısımlarının işleneceği henüz resmi olarak açıklanmış değil. Ancak şu sıralar yayınlanmakta olan dördüncü sezonun temel kaynağı Kılıçların Fırtınası’nın ikinci kısmı ve bu durum göz önüne alındığında önümüzdeki sezonların da Kargaların Ziyafeti ve Ejderhaların Dansı kitaplarını işlemesi bekleniyor. Game of Thrones dizisi tam hız yoluna devam ederken gelen bu haber serinin hayranlarını oldukça sevindirirken, geriye kalan tek endişe yazar George R.R. Martin’in yeni kitapları dizinin bitimine yetiştirip yetiştiremeyeceği oldu. Yazarın daha önceki kitapları yazmak için harcadığı süre göz önüne alınacak olursa, dizinin gidişatına yetişmesi pek de olası görünmüyor.

Watch Dogs’da Gizlilik Ön Planda