Yeni Apple Watch Ultra’nın kasası farklı renk seçeneğine sahip olabilir

123 42

Bloomberg’ten Mark Gurman yine ilginç bilgiler paylaştı. Apple’a yakınlığıyla bilinen gazeteci, 2. nesil Apple Watch Ultra’nın yeni bir koyu renk seçeneğine sahip olabileceğini açıkladı.

Şu an satışta olan Apple Watch Ultra‘nın farklı kasa rengi yok. Ancak Mark Gurman, yeni Apple Watch Ultra’nın kasasında koyu titanyum renginin olabileceğini söyledi. Aslında Apple bu rengi 1. nesil Ultra modelinin kasasında kullanmak istemiş ve hatta buna göre tasarımlar bile test etmiş. Fakat Gurman şirketin son aşamada bu renkten vazgeçtiğini ve böylece mevcut Apple Watch Ultra’da kullanılmadığını iddia ediyor.

Weibo’da Setsuna Digital nickli kullanıcıya göre yeni Apple Watch Ultra, 1. nesil modele göre önemli ölçüde daha düşük ağırlığa sahip olacak. Şu anda satışta olan Ultra modeli 61.3 gram ağırlığında. 41 mm’lik Apple Watch Series 8’in ağırlığı 32 gram. İkisini karşılaştırında arada ne kadar ağırlık farkı olduğu ortaya çıkıyor. Setsuna Digital, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus’ın ilkbaharda sarı renk seçeneğiyle satışa çıkacağını bilmişti. Başka birkaç iddiası daha doğru çıkmıştı.

apple watch ultra

Analist Ming-Chi Kuo da kısa süre önce yayınladığı öngörü raporunda, yeni modelde titanyum mekanik parçaların üç boyutlu yazıcıyla üretileceğini ileri sürdü. Kuo, Apple’ın kısmen normal CNC sürecinden uzaklaşacağını düşünüyor. Apple kahini lakabına sahip analist teknoloji devinin CNC kullanmaya devam edeceğini ve hatta üç boyutlu yazıcıyla elde edilen parçaları tamamlamak için kullanacağını söylüyor. Şirketin diğer ürünlerin üretiminde de üç boyutlu yazıcıyı benimseyeceğini belirtiyor. Apple Watch Ultra’nın 2. nesil modeli muhtemelen bu sonhabarda iPhone 15 ve Apple Watch Series 9 ile birlikte açıklanacak.

microLED ekranı ilk olarak Ultra modelinde göreceğiz. İddialara göre microLED’li Ultra modeli, en erken 2025’te veya 2026’nın ilk çeyreğine kadar piyasaya sürülmeyecek. Apple, son 10 yıl içinde microLED’i geliştirmek için 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptı.

Asus ROG Strix SCAR 17 X3D dizüstü oyun bilgisayarı tanıtıldı