Apple Watch X Daha Büyük Ekrana Sahip Olacak

Yeni Apple Watch Ultra

Apple kahini lakaplı Ming-Chi Kuo, Apple Watch X veya diğer adıyla Apple Watch Series 10 hakkında detaylar paylaştı. Lafı daha fazla uzatmadan Kuo’nun açıklamalarına birlikte göz atalım.

Sağlam sicili bulunan ve güvenilir kaynaklardan biri olan Ming-Chi Kuo, Apple Watch X‘in önceki modellere göre daha ince tasarıma ve daha büyük ekrana sahip olacağını ileri sürdü. Kuo’ya göre yeni nesil Apple Watch’un boyutları 45 ve 49 mm olacak. Şu anda piyasadaki modellerin boyutları ise 41 ve 45 mm. Analist, Apple Watch Ultra’nın genel olarak aynı kalacağını, fakat yeni bir koyu/siyah renkle satışa çıkabileceğini söyledi. Bu yeni koyu rengin kaderi üretimdeki verimin beklentileri karşılamasına bağlı. Apple’ın üretim ve kalite konusunda katı şartları var. Eğer herhangi bir ürün bu şartları sağlayamıyorsa rafa kaldırılıyor.

apple watch x

Ming-Chi Kuo, Apple Watch X ve yeni Apple Watch Ultra bileşenlerinin 3D baskı teknolojisiyle üretileceğini de söyledi. Aslında daha önceden de bu konuyu dile getirmişti. BLT, 3D baskı bileşenlerinin tedarikçisi olacak.

Bloomberg’ten Mark Gurman da Apple Watch X’in daha ince tasarımla geleceğini açıklamıştı. Gurman’a göre ince tasarım sağlayan etkenlerden birisi manyetik kordon sistemi olabilir. Mark Gurman yeni Apple Watch modelleri üzerinde çalışan insanlardan bilgiler aldığını söyledi. Söz konusu kişiler mevcut kordon sisteminin daha büyük piller ve bileşenler için yer kapladığını ve Apple’ın da bu sorunu aşmak için yeni çözümler araştırdığını belirtti. Her şeye rağmen manyetik kordon sisteminin Apple Watch X için hazır olup olmayacağı tam belli değil. Apple Watch’larda ilk modelden beri kordonların takılıp çıkarılması hiç değişmedi ve hep aynı kaldı.

Instagram Geçilemeyen Reklamları Rahatsızlık Yarattı – Kullanıcılar Tepkili