Diablo 4’te Butcher ve Hazine Goblin’i bağlantılı olabilir

123

Butcher, Diablo serisinin en ünlü boss’larından biri. 2. oyun dışında diğer tüm oyunlarda vardı ve şimdi de Diablo 4 zindanlarında oyuncuları kovalamakla meşgul. Butcher hakkında ilginç bir teori ortaya atıldı. Hazine Goblin’i ile bağlantılı olabileceği düşünülüyor. İşte detaylar…

Butcher, Diablo 4‘te zindanlarda rastgele çıkan bir boss. Hatta son güncellemeden sonra karakterlerin güçleri düşürülünce oyuncular isyan etti ve Butcher’ın öldürülmesinin çok zorlaştığını söylediler. Bu ayrı bir tartışma konusu. Gelelim asıl haberimize, uzun zamandır konuşulan bir teori var. Bir zindanda Hazine Goblin’i varsa Butcher’ın da olduğu belirtiliyor. Tam tersi de olabilir. Reddit, Blizzard forumlarında bazı oyuncular zindanda Hazine Goblin’i gördükten sonra karşılarına Butcher’ın çıktığını yazdılar.

“Oh hey! A loot goblin!”
by u/GeneralTabbyCat in diablo4

Teoriye göre eğer Butcher veya Hazine Goblin’inden biri karşınıza çıkıp, diğeri çıkmadıysa; Goblin’in gözden kaçmış olabileceği veya Butcher’ın da zindanın başka yerinde spawn olduğu, zaman aşımından dolayı yok olduğu ifade ediliyor.

Diablo 4

Her iki NPC karakterin bağlantılı olmadığı ve aynı anda ikisine de denk gelmediği şeklinde yorum yapan birçok oyuncu bulunuyor. Teorinin gerçek olmadığını belirten oyuncular, zindanlarda her yeri dolaştıklarını ve birisiyle karşılaşsalar bile, diğerinin kesinlikle çıkmadığından emin olduklarını söylüyor. Zindanlarda ikisini hiç görmeyen Diablo 4 oyuncuları bile var.

The Butcher decided to become a treasure goblin mid fight.
by u/nathanthrax in diablo4

Blizzard geçtiğimiz günlerde yeni güncelleme hakkında canlı yayın gerçekleştirdi. Geliştiriciler oyunculardan bolca geri dönüşler aldıklarını açıkladı. Görünüşe göre yeni yama karakterleri buff’layacak yani güçlendirecek görünüyor. 1.1 güncellemesinden sonra kullanıcılar özellikle de büyücü sınıfının zayıf düştüğünü söylemiş ve tepki göstermişti. Diablo 4’ü bırakanlar oldu, oyunun MetaCritic puanları da düştü.

Samsung Galaxy S24+ performans testinde görüldü