FTM coin yükselişini hızlı bir şekilde devam ettiriyor

2022 yılında 3 altcoin

FTM coin yükselişini güçlü bir şekilde devam ettirmekte kararlı. Özellikle son dönemlerde bu kripto para biriminin beklenenden daha fazla arttığını görüyoruz. İşte merak edilen detaylar.

FTM coin yükselişini sürdürecek gibi görünüyor. Küresel çapta en hızlı değişen trendler kripto para birimlerine ait. Yüksek performanslı Blockchain Fantom, aktif bir şekilde artışını devam ettiriyor. 2021 yılının son çeyreğinde beklenmeyen bir atak yaptı.

SOL ve MATIC en değerli kripto para birimleri içerisinde ön planda yer alıyor. Yeni nesil dijital varlıklar içerisinde olan FTM ise onları yakından takip ediyor. LUNA yine yakın takip içinde olan kripto para birimleri arasında. Bunların tamamı Ethereum için ölümcül rakipler olarak görülüyor

FTM coin yükselişini hiç durmadan sürdürüyor

Kripto para borsaları genellikle yeni coinler için büyük fırsatlar yaratmaya çalışıyor. Mesela Bitcoin öncü kripto para birimi olmasına rağmen sadece o ön plana çıkarılmıyor. Aynı zamanda Ethereum birçok borsa tarafından stake kampanyaları ile övülüyor.

FTM coin yükselişini

Şimdilerde ise trend biraz daha farklı kripto para birimlerine yoğunlaşıyor. SOL, LUNA ve FTM arasında güçlü bir rekabet var. Bu rekabetin sonucunda hangisi hayatta kalırsa o liderliği alacak gibi görünüyor. Burada liderlik olarak bahsettiğimiz dünyanın en değerli ilk 3 kripto para birimi içerisinde yer almak. FTM coin yükselişini devam ettirirse liderlik koltuğuna güçlü bir şekilde talip olacak.

El Salvador Bitcoin konusunda çok hırslı: Kripto para deneyinin merkezi oldu

Sadece 5 gün içerisinde yüzde 70 oranında artış gösteren bu kripto para birimi büyük umut yarattı. Beklentilerinin artması ile birlikte alım bölgesinin sürekli yükseleceğini söyleyebiliriz. Peki siz bu kripto para birimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.