Xiaomi Fold akıllı telefon stylus kalemi ile görüntülendi

Dün, Xiaomi’nin Flip telefon patenti, yaklaşmakta olan telefonunun uzun kapaklı tasarımını sergileyen görüntüler ortaya çıktı. Bugün, şirketin Stylus Pen’li yeni katlanabilir akıllı telefonu için açtığı bir patenti tespit edildi.

Xiaomi Fold telefonun patenti, Amerika Birleşik Devletleri Patent Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) sunuldu. Samsung Galaxy Z Fold ile gördüğümüz bir şey olan iki yönlü katlama mekanizmasına sahip bir cihazı sergiliyor. Ayrıca şirketin Mi Mix Fold katlanabilir telefonuna benziyor.

Xiaomi Fold

İlginç bir şekilde, şemalar, telefonun sol sırtına manyetik olarak takılan Stylus Pen’i gösteriyor. Arka tarafta ise cihazın yanında LED flaşlı tek bir kamera var gibi görünüyor. Katlanabilir telefonun sağ tarafında ses düğmesi ve güç tuşu bulunuyor. Cihazda bir USB Type-C bağlantı noktası ve altta bir hoparlör ızgarası bulunuyor.

Ne yazık ki katlanabilir telefonun herhangi bir özelliğini öğrenemiyoruz ancak önümüzdeki aylarda adını duyabiliriz. İnternetteki netizenler, şirketin Xiaomi Fold’ u başarabilecek yeni katlanır telefonu olabileceğini söyledi.

Xiaomi Fold

İlgili haberde daha önce de bir Xiaomi Flip telefon patenti görülmüştü. Büyük bir birincil katlanır ekrana sahip bir Galaxy Z Flip3 benzeri kapaklı kapak tasarımı gösterdi. Çift selfie kamera kesimli delikli bir ekrana sahiptir. Cihazın arkasında çift kamera sistemi ve küçük bir ikincil ekran bulunuyor. Bakalım akıllı telefon piyasada nasıl bir etki yapacak.

Galaxy S10 serisi, One UI 4 güncellemesi ile Android 12’i sunacak