Xiaomi Mix Fold 4 Çok Yakında Tanıtılacak

Xiaomi mix fold 4

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Fold 4’ün ne zaman çıkacağı belli oldu. Telefon çok yakında tanıtılacak.

Katlanabilir telefonlar konusunda Samsung ve Vivo’dan sonra belki de en dikkat çekici modelleri çıkaran şirket olan Xiaomi, çok yakında katlanabilir telefonlarına yenilerini ekleyecek. Bunlardan biri de Xiaomi Mix Fold 4 olacak. Son birkaç ayda çeşitli sızıntı ve söylentilere konu olan Mix Fold 4’ün çıkış tarihi iyiden iyiye yaklaşmış durumda. Gelen son bilgiler, telefonun çok yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor. Çin basınında yer alan haberlere göre Xiaomi Mix Fold 4, temmuz ayında resmi olarak tanıtılacak.

Xiaomi Mix Fold 4’ün Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gelen son bilgilere göre telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonun bataryası ise 5000 mAh olacak. Bu bataryanın 100 W hızlı şarj özelliğine sahip olacağı söyleniyor. Telefonun ana lensinin 50 megapiksel olacağı, ona yeni bir periskop lens ile Mix Fold 3’te de gördüğümüz geniş açılı lensin eşlik edeceği söyleniyor.

Xiaomi Mix Fold 4

Telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının daha önce paylaştığı bilgilere göre, Xiaomi Mix Fold 4’ün ekranındaki katlanma kıvrımı öncülünden çok daha ufak olacak. Bu da telefona daha şık bir görünüm verecek. Öte yandan katlanabilir ekranın eklemlerinin daha sağlam hale getirildiği, bu sayede telefonun daha dayanıklı olacağı söyleniyor. Mix Fold 4, suya dayanıklılık konusunda da öncülünden daha başarılı olacak.

Motorola Edge 2024 Resmen Tanıtıldı