Huawei Mate X2 patenti ortaya çıktı

Huawei Mate X2

Uzun bir süredir merakla beklenen Huawei Mate X2 patenti ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Bu patentte yeni katlanabilir akıllı telefon ile ilgili bazı ilginç detaylar dikkat çekti.

Hayranlık uyandıran akıllı telefon üreticileri içerisinde zirvelerde olan Çin merkezli Huawei, geçtiğimiz sene içerisinde katlanabilir akıllı telefonu Huawei Mate X’i tanıtarak Samsung’un Galaxy Fold modeline karşı büyük bir rakip oldu. Bu model katlanabilir akıllı telefon piyasasında sağlam bir yer buldu.

Huawei Mate X2 patenti yeni detaylar gösteriyor

Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X’te gözle görülebilen en büyük farklardan biri ise katlanma şekilleridir. Huawei Mate X, dışarı doğru katlandığı için hasar alması daha kolay hale geliyordu.

Huawei Mate X2 patenti yeni

Huawei hasar alma problemi durdurmak istedi. Bazı kaynaklara göre Huawei, Mate X modelinin ikinci versiyonunu bu sene içerisinde tanıtacak. Huawei Mate X ile ilgi gören katlanabilir akıllı telefonun devam niteliğindeki modeli Huawei Mate X2 olduğu düşünülen bir patent görseli herkesi şaşırttı. Huawei Mate X2; ilk modelde olduğu gibi dışa doğru katlanmıyor ve daha çok içe doğru katlanıyor.

Bu patentin Huawei Mate X2’ye ait olduğunu belirten hiçbir gösterge bulunmuyor. Görüntülerin tamamen farklı bir akıllı telefona ait olma ihtimali de var ancak yine de Huawei Mate X2’nin olduğuna dair söylentiler güçlü. Huawei’nin bu yeni tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümden bizlere aktarabilirsiniz.

Huawei Freebuds 3 ve Apple AirPods Pro karşılaştırması